Datum Caravan Salon 2023 bekend

De organisatie van de Caravan Salon 2022 kijkt terug op een succesvolle editie, die weer groot als vanouds was. Ruim 235.000 bezoekers uit 72 landen bezochten de Messe in Düsseldorf. De Caravan Salon 2023 vindt volgend jaar plaats van 26 augustus tot en met 3 september.

Campingtrend was in Düsseldorf

Campingtrend haalde het laatste nieuws op tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf! Op het YouTube-kanaal van Campingtrend vind je vlogs vanaf de Messe en nog meer video's.

Daktentfestival bezoekersdag

Lijkt het jou wel wat om met een daktent te gaan kamperen en ben je op zoek naar meer informatie? Meld je dan aan voor de bezoekersdag van het Daktentfestival in Schipborg op zaterdag 17 september. Aanmelden kan op de site.

Ga op stap tijdens Open Monumentendag

Natuurlijk lees je ons Campingtrend Magazine direct nadat het zaterdagochtend vroeg op je digitale deurmat valt. In dat geval: heb je dit weekend nog niets te doen? Dan gaat dat nu veranderen want 10 en 11 september 2022 is het Open Monumentendag. Op de website zie je welke monumenten hun deuren openen. Misschien vind je er eentje in de buurt van de camping?

König Kunde Award voor Sunlight

Camperbouwer Sunlight viel in de prijzen bij de König Kunde Award 2022. Lezers van het Duitse magazine Reisemobil International verkozen Sunlight tot overall winnaar in deze verkiezing, waarbij de klant zijn mening geeft. Benieuwd wie de tweede en derde plaats behaalden? Check ons artikel.

Kampeerbeurzen najaar

De vakantie is voor de meeste mensen voorbij. De hoogste tijd voor een oriëntatie op nieuwe vakantiebestemmingen, kampeermiddelen of accessoires. En waar kan dat beter dan op een kampeerbeurs? Wij zetten er enkele op een rijtje.

Jouw foto

Een prachtige foto van Jan Rietveld. Dit is de Caminito del Rey in Andalusië, Spanje. De volgens Jan schitterende wandeling gaat door de kloof op 200 meter hoogte waar de rivier de Guadalhorce doorheen stroomt. Heb jij ook een vakantiefoto voor ons magazine? Stuur hem op.

Boete uit het buitenland

Helemaal in de vakantiemood kan het wel eens gebeuren dat je het gaspedaal iets te hard intrapt op de autostrada, autoroute, motorväg of Autobahn. En dan kan je eenmaal thuis zo maar een ongewenst souvenirtje op de deurmat treffen. De ANWB vertelt wat je moet doen met boetes uit het buitenland.

Campinginspiratie

Ben je nog op zoek naar een camping voor deze zomer, de herfstmaanden of al voor volgend jaar? Kijk eens op onze pagina met reviews. Misschien zit er een leuke camping voor je tussen!