Dekentjes voor op de camping

€41,95

Raaf plaid Ibiza zee-groen met ruitmotief

Zijn drukke prints niets voor jou? Dan spreekt dit stijlvolle plaid van het merk Raaf je misschien wel aan. Het plaid heeft een afmeting van 140 x 200 cm en is een mix van katoen en acryl. Aan de korte kanten zitten franjes. Je kunt kiezen voor dit exemplaar in de kleur zeegroen of voor een oranje kleed. Wassen kan op 30 graden.

€29,95

Cuddle Hoodie - plaid met mouwen

Brrr... na heel veel hete en zonnige dagen wordt het nu weer frisser. Buiten op de camping zitten gaat nog prima, maar een lekker warm dekentje is op sommige middagen en avonden een must have. Helemaal fijn is dit plaid met mouwen. Gemaakt van fleece en one size fits all. Deze cuddle hoodie is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

€69,95

Knuzz handgemaakt kinderplaid

Ga je in een van de komende weekenden of in de herfstvakantie nog kamperen met de kinderen? Denk dan eens aan dit handgemaakte kinderplaid van Knuzz. Superstoer met deze skate-opdruk, maar ook verkrijgbaar met andere prints. Voor ieder kind is er wat wils. Het plaid heeft een afmeting van 170 x 145 cm en is ook als speelkleed te gebruiken.

€24,00

Fleecedeken van DryBlend

Dry Blend verkoopt fleecedekens in allerlei vrolijke kleuren. De dekens pillen niet en hebben geen etiket dat zo hinderlijk in de weg kan zitten. In plaats daarvan is alle info op de binnenkant van het kleed gedrukt en heb je er dus geen last van. Het speciale air jet-garen zorgt voor zachtheid. De afmeting is 127 x 152 cm.

€27,99

Blumtal - fleecedeken met mouwen

Is de cuddle hoodie van hierboven te kort voor je en heb je liever een fleecedeken die je van top tot teen bedekt? Kies dan dit exemplaar van Blumtal. Deze fleecedeken heeft niet alleen mouwen, maar ook nog eens zakken waar je bijvoorbeeld je telefoon, boek of tablet in kwijt kunt. Als dat niet handig is...

€9,99

Dutch Decor - Imtex - plaid roze

Roze plaid van het merk Dutch Decor dat vooral geschikt is voor dagen dat het niet té koud, maar net een beetje chilly is. Lekker om op je campingstoel in te kruipen als de zon gaat zakken. Het plaid heeft een afmeting van 130 x 180 cm, is gemaakt van zacht polyester en is wasbaar op 30 graden.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!