advertorial

De Erwin Hymer Group-dealer als gecertificeerde werkplaats

Het is belangrijk dat je kampeermiddel in een optimale conditie verkeert, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Voor onderhoud ben je bij de dealers van de Erwin Hymer Group aan het juiste adres.

Optimale service voor het behoud van jouw camper of caravan

In de huidige markt investeren veel mensen in een camper of caravan en trekken steeds meer Nederlanders eropuit met hun eigen kampeermiddel. Vanwege de toename van het aantal recreatievoertuigen en het intensieve gebruik is het belangrijk om de camper of caravan in optimale conditie te houden. Campers en caravans worden daarnaast meer voorzien van elektronica.

Geen verrassingen onderweg

Specialistische kennis is een vereiste voor een onderhoudsbeurt en werkzaamheden aan jouw voertuig. Erwin Hymer Group Nederland heeft met meer dan veertig gecertificeerde werkplaatsen – waarvan elke specifieke merken vertegenwoordigt – de parate kennis in huis. Ze bieden een landelijk netwerk van professionele werkplaatsen om jouw camper of caravan in optimale conditie te houden. Met het structureel laten controleren op essentiële punten en continu onderhoud kom je onderweg niet zomaar voor verrassingen te staan.

Specialistische kennis vereist

Al deze vernieuwingen maken dat de werkplaats van jouw dealer moet beschikken over specialistische kennis. Een caravan- of campertechnicus is tegenwoordig niet alleen monteur, maar moet ook over de kennis beschikken van een loodgieter, timmerman en elektricien. Je mag namelijk het best mogelijke onderhoud verwachten in de jaren na de aankoop.

Merkdealer met certificering

Onder de Erwin Hymer Group valt een groot aantal merken. Dat betekent veel verschillende materialen, met elk hun eigen karakteristiek. De merkdealers van Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Hymer, Laika, LMC, Sunlight en Crosscamp worden continu intensief opgeleid om zo in het bezit te komen van de ERWIN HYMER GROUP WERKPLAATSCERTIFICERING. Met deze certificering kunnen merkdealers voor de specifieke merken die ze vertegenwoordigen onderhoud aan jouw kampeermiddel plegen.

Persoonlijke aandacht

De Erwin Hymer Group gecertificeerde dealer wordt constant bijgeschoold en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De werkplaats wordt elke twee jaar TUV gecontroleerd of zij nog voldoet aan alle gestelde eisen. Vakkundig onderhoud door de merkdealer en persoonlijke aandacht voor de klant en het voertuig vindt de Erwin Hymer Group belangrijk. Om jou zo de optimale service te kunne bieden. Niet alleen vandaag, maar ook in de jaren na aanschaf.