Weer wildkamperen in Portugal

Na de strenge maatregelen van vorig jaar komt er nu weer een versoepeling van de regels rondom wildkamperen in Portugal. Je leest het hier.

Koele avonden

Koele avonden, maar toch nog even genieten onder de luifel of in de voortent. De warmtedekens en -kussens van Stoov verwarmen je waar en wanneer je wilt.

Hier vind je meer info.

De 11 leukste stedentrips

De ANWB maakte een top 11 van de leukste stedentrips in de herfst.

Bekijk ze hier.

Herfsttip: Maastricht en kunst

Dit najaar zijn er in de Maastrichtse galeries weer veel kunstenaars te zien met zeer uiteenlopend werk. Het mooie is dat je met een kunstwandeling door Maastricht kunst ontdekt in de meest historische straatjes van de stad. Twee vliegen in één klap. Op www.maastrichtkunst.nl vind je de Maastricht Art Map waarmee je eenvoudig je eigen kunstroute kunt plannen. Deze plattegrond ligt ook als flyer in elk hotel.

Camper van je Opel Astra

Een ombouwset waarmee je van een gewone personenauto een camper maakt. Start-up CarCamper heeft het onder het motto CarCamping made simple.

Kijk hier voor alle info.

De Smarttank

De Smarttank is een slimme vuilwatertank met schone overloop waarin afvalwater wordt gereinigd. De Smartank is te gebruiken in caravans en campers. Hier lees je er meer over.

Vakantiefoto van de maand

Koffiedrinken langs de Maas. Foto van Jolanda.

Jouw vakantiefoto hier? Stuur hem op.

Met Truma veilig je caravan verwarmen

We horen het nog veel te vaak: "Ik durf de kachel niet aan te houden want ik ben bang voor koolmonoxide". En dat terwijl de standaardverwarming van de moderne caravans superveilig is. Hoe dat werkt en waarom dat veilig is leggen we je uit in deze video!

Caravana 2022 gaat door

Caravana 2022 mag plaatsvinden zoals het er nu uitziet. Weer volop genieten van alle kampeermiddelen, accessoires, de nieuwste techniek, de leukste campings en mooiste bestemmingen uit heel Europa. Noteer daarom snel de datum voor de Caravana in je agenda: 26 t/m 30 januari 2022. Zien we jou daar ook?