Campings

met plek deze herfst

Breebronne

Een grote camping met 525 plaatsen bij het Limburgse Maasbree. Aan een zwemmeer met strand. Ook een waterglijbaan en een speeltuin zijn aanwezig. Er is een slechtweerruimte met kleine binnenspeeltuin en een klimwand. Het subtropisch zwembad heeft een familieglijbaan en een whirlpool. Er zijn twee restaurants: bistro de Bron en pizzeria ristorante Mamma Italia. Prima geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Autovrij terrein.

Alkenhaer

Camping in het Friese Appelscha, op 3 kilometer van een meer met strand. De camping heeft 257 plaatsen. De seizoenplaatsen liggen apart. Families met kinderen tot 12 jaar gaan met de fiets op weg naar het Fochteloërveen, naar Duinen Zathe of het Klimbos van Staatsbosbeheer. Er is een kleuterbad en een groot sportveld. De verschillende kampeervelden zijn gescheiden door heggen. De camping ligt centraal in de drie noordelijke provincies.

Bos Park Bilthoven

Met 448 plaatsen ook geen kleintje. De camping ligt op loopafstand van het station en het centrum van Bilthoven. De toeristische plaatsen liggen tussen de bomen. Prima camping voor zowel gezinnen met jonge kinderen als voor natuurliefhebbers. De Utrechtse Heuvelrug, de Loosdrechtse Plassen en de Vecht liggen om de hoek. Er is een zwembad met kleuterbad. Tegenover de camping liggen een tennispark en een golfbaan.

Les Tourterelles

Camping in Frankrijk met binnen- en buitenbad. Net geen 100 plaatsen groot. De camping ligt in het bos. Staanplaatsen met voldoende privacy. Er is een manege met 26 paarden. Paardrijden in de bossen is een optie. Voor de kids is er verder een speeltuin en een miniclub. De camping ligt 2 kilometer van Tourtoirac en de grotten. Je kunt er met een gids in rondlopen. In de vallei van de Auvézère is het prachtig wandelen en fietsen.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

Adria

Camping Adria heeft 454 plaatsen en ligt in Slovenië, aan de golf van Triëst. De camping ligt gedeeltelijk op een helling met loof- en naalbomen en subtropische planten. Het 500 meter lange strand bestaat uit kiezels, heeft een steiger en is openbaar. Er is keus uit plekken aan het water of tussen de bomen in de schaduw. De camping heeft uitgebreide voorzieningen en er zijn diverse restaurants.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.