De nieuwe Carthago chic c-line heeft alles

Carthago en Mercedes werken al jaren samen. In de New Generation 2022-serie staat de chic c-line integraal niet alleen op de Fiat, maar naar keuze ook op de Mercedes. Vanaf dit modeljaar ook de grote XL-varianten. Deze luxe integraal zit boordevol innovaties, heeft de modernste techniek aan boord en is uitgerust met hoogwaardige materialen. Carthago streeft hiermee naar perfectie.

New Generation 2022

De Carthago chic c-line New Generation 2022 is er als halfintegraal en integraal camper. Bij de integralen chic c-line en chic c-line superior is het mogelijk om – naast de Fiat Ducato – te kiezen voor de Mercedes Sprinter. Er zijn ook zogenoemde XL-modellen. De grote jongens met een tandemas achteraan. En ook die zijn nu verkrijgbaar op een Mercedes-onderstel. Twee voorbeelden: de I 5.9 XL LE met achterin enkele bedden en de I 6.2 QB met achterin een queensbed waar je omheen kunt lopen. Ook deze XL-modellen zijn nu verkrijgbaar op een Mercedes Sprinter-onderstel.

Ruime zithoek met XL-afmetingen

De zithoek is compleet nieuw ontwikkeld. Van de stoffering tot het concept van de meubels. Daarbij was er aandacht voor stijl en comfort. Bovenal moest alles praktisch zijn. En dus is het optionele hefbed in het plafond geïntegreerd. Handig is de open te draaien opbergruimte voor schoenen onder de bank. Ook de lange bank aan de zijkant heeft een XL-afmeting. Dat komt goed van pas als er bezoek is. Met een muziekje uit het multimediasysteem is het helemaal gezellig. Standaard zit er een moniceiver met DAB+ radio in. Dit eventueel in combinatie met het multimediasysteem van Fiat compleet met navigatie.

Hoog slaapcomfort

In de slaapkamer vallen de mooie ronde vormen van de open schappen in de hoeken op. Deze schappen zijn niet alleen handig om van alles en nog wat in op te bergen; ze geven ook sfeer. De lichte tint van het plafond doet ruimtelijk aan. De kasten om kleding in op te bergen lopen door tot in de dubbele bodem. Typisch Carthago is het hoge slaapcomfort. Hiervoor zorgen onder meer de 7 zone-koudschuimmatrassen en het veersysteem Carawinx. Bij de indeling met enkele bedden kun je ervoor kiezen een trapje uit te trekken. Zo stap je heel comfortabel het bed in.

Moderne keuken, keuzestress

De keuken in de chic c-line is modern en ruim van opzet. Het begint al met de sfeerverlichting in de vloer. Handig is de uittrekbare apothekerskast voor de flessen. De koffieautomaat krijgt een praktisch plekje. Het werkblad heeft een mooie ronding. En dan is er ook nog eens ruim voldoende plek voor al je keukenspullen. Optioneel kun je nog kiezen voor een oven op de plek van het onderste keukenkastje. De vele mogelijkheden die Carthago zijn klanten kan bieden op het gebied van stoffering zouden keuzestress kunnen veroorzaken. Standaard is gekozen voor de stijlwereld Linea Moderna. Wil je een klassiekere inrichting, kies dan voor de variant Linea Classica. Liever wit in combinatie met ivoorlook? Dan is er de stijl Linea Progressiva. En met Linea Siena kies je voor het meest exclusieve van ivoor en bicolor.

Plaatje om te zien

En dan hebben we het nog helemaal niet over de buitenkant gehad. De Carthago chic c-line is namelijk ook van buiten een plaatje om te zien. Hij straalt kracht en sportiviteit uit. Een nieuwe grill en voorkant zorgen voor een ander aanzien van de New Generation 2022. En wil je meer, dan kies je voor het designpakket Exterieur. Daar zitten bijvoorbeeld een zwarte grill en 16 inch lichtmetalen velgen in.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Carthago chic c-line en zijn vele indelingen? Onder de knop 'Vind een dealer' zie je meteen de voor jou dichtstbijzijnde dealer.