Elektronica die je wilt hebben

Hiermee vliegt je dag voorbij

image

€279,99

Kobo Forma e-reader

De nieuwe generatie e-readers. De Kobo Forma is waterdicht en heeft een groot 8 inch scherm. De kleur van het scherm is warm en instelbaar. Er zit wifi op. De vormgeving is slank en hij is licht van gewicht. Teksten kunnen zowel staand als liggend worden getoond. De stand kun je vastzetten of laten roteren. Deze Kobo is voorzien van de Comfort Light Pro schermverlichting. Hij heeft een opslagcapaciteit van 8 GB. Dat is genoeg voor zo'n 6000 boeken.

image

€508,31

Garmin Fenix 6S smartwatch

De nieuwste generatie outdoor GPS-smartwatches. De Fenix 6 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, met geavanceerde functies en een aanzienlijk verbeterde levensduur van de batterij. De horloges zijn uitgerust met verbeterde hartslagmeting op de pols, PulseOx2, outdoor navigatiesensoren, ingebouwde activiteitenprofielen, een nieuwe powermanagement-functie, prestatiemetingen, contactloos betalen, smartphone-meldingen en nog veel meer.

image

€253,-

Lenco L-90X platenspeler

Haal je oude lp's van zolder. De L-90X platenspeler van Lenco combineert ouderwets luisterplezier met moderne technische snufjes. Zo is deze draaitafel uitgerust met een USB-aansluiting en wordt speciale software meegeleverd zodat je oude albums op vinyl kunt digitaliseren. Ook voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een moderne platenspeler voor een betaalbare prijs is de L-90X het ideale apparaat.

image

€4,49

E-book: Grote kleine leugens

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het allergevaarlijkst zijn. Briljante kijk op ex-mannen en de leugens die we onszelf vertellen om te overleven.

image

€219,-

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite: hét spelsysteem voor onderweg. Compact, lichtgewicht, met geïntegreerde besturing. Op de Nintendo Switch Lite kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen. Het systeem is ideaal voor onderweg en voor degenen die graag online of lokaal willen spelen met vrienden of familie die al een vlaggenschipmodel van de Nintendo Switch hebben. Speciaal gemaakt voor handheld-gaming: hij is niet aan te sluiten op een tv.

image

€25,99

Lp Billie Elish

Billie Eilish is hét popfenomeen uit de USA. Ze is achttien jaar en verovert nu al de wereld met haar muziek en haar excentrieke voorkomen. Overal ter wereld verkoopt ze in een snel tempo zalen uit. Ze heeft miljoenen streams op haar naam staan en brengt in 2019 haar langverwachte album uit 'When we all fall asleep where do we go?' Samen met haar broer heeft ze aan deze plaat gewerkt. Ze tekenen dit jaar ook voor de song bij de nieuwe (uitgestelde) Bond-film.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!