Vertier voor thuisblijvers

De start van het kampeerseizoen hadden we ons toch iets anders voorgesteld. Velen moesten hun eerste reis uitstellen. Wil je toch vakantiepret? Dat kan ook thuis. Ga naar ons eigen YouTube-kanaal en droom weg.

Nieuwe fabriek voor afzetunits

Volklandt Consulting bouwt o.a. buscampers en zit in de jachtbouw. Binnenkort ook afzetunits van het nieuwe merk RhönCamp. Daarvoor komt er een 4500 vierkante meter grote fabriek bij Bad Kissingen.

Extra bagageruimte met de BackBox

De BackBox is een dakkoffer voor op je trekhaak. Prima geschikt voor bijvoorbeeld ski's. Klapt naar beneden, dus je achterklep of -deur blijft bruikbaar. Prijs: 550 euro. Kijk hier voor meer info.

Dometic koelbox CFX3 wint Red Dot

De derde generatie koel- vriesbox CFX3 van Dometic won recent de Red Dot Product Design Award. De box is praktisch en robuust. Bedienbaar via een app en met een laag energieverbruik. Hier lees je er alles over.

Xinge: elektrische tuk-tuk als camper

Hij heeft drie wielen , een douche en hij zoemt. Op Alibaba te bestellen voor net geen 7000 euro. Koop je er meer dan drie, dan krijg je korting.

Filmpje!

Op zoek naar 'reizen met de camper'-filmpjes? Dan moet je zeker ook eens kijken naar de Wintertour van Hobby. In twee delen helemaal naar het Noorse Tromsø. Deel 1 staat onder deze link. En voor deel 2 klik je hier.

Elektrische vouwfiets van Blaupunkt

Inderdaad, dit is ook het merk van de radio's. Alleen is dat bij de fietsen Dot Blue geworden. Er zijn twee wel heel erg hippe modellen aanstaande. De Fiete 500 en Fienne 500. Ze hebben 20 inch wielen en een actieradius van zo'n 70 kilometer. Vanaf deze maand zijn ze te koop voor 1500 euro. Hier lees je er alles over.

Tijd over voor de grote schoonmaak?

Aan de schoonmaak beginnen? Profiteer van 30% korting op dit pakket: 1x ProfiGlass 500ml 1x Profi6 500 ml 1x ProfiSanitair Plug & Play 500 ml 1x ProfiSpotClean 500 ml

Gebruiksaanwijzing is bijgesloten. Het pakket kost 30,50 euro. Bestel het hier.

Cadac Citi Chef 40: ook in tuin of op balkon

Het thuisblijven aangenaam maken? Dat kan. Ook thuis kun je genieten van lekker 'buiten eten'. Met de Cadac Citi Chef 40 bijvoorbeeld. Hier lees je er alles over.

Eet smakelijk!