Dethleffs Camper / Nomad als Avantgarde

Wie extra luxe wil in zijn Dethleffs Camper- of Nomad-caravan kan nu kiezen voor het speciale Avantgarde-pakket. Voor de zeer aangename actieprijs blijft er niets meer te wensen over.

Camper 460 EL

De Camper heeft van zichzelf al een rijke uitrusting. De serie kent een aantal korte tourcarvans en stapelbedindelingen. Hij is ook erg veilig o.a. door de zelfstellende Premium remmen. Deze zorgen voor een kortere remweg. De 460 EL heeft voorin enkele bedden. Hij is 6,91 meter lang en 2,30 breed. Zijn maximaal toegestane gewicht is 1700 kilo. Er zijn tot aan drie slaapplaatsen. In de standaarduitvoering is de Dethleffs Camper verkrijgbaar vanaf 21.490 euro. Met het luxe Avantgarde-pakket kost hij 22.490 euro. Daarmee krijg je als klant een voordeel van 3.789 euro. Zie video onderaan.

Nomad 460 EL

De Dethleffs Nomad won de titel van Caravan van het Jaar 2020 bij de ANWB. De Nomad is een stijlvolle caravan. Van het frisse interieurdesign, via de omvangrijke standaarduitvoering tot aan de stijlvolle details. Van elegante toercaravan tot grote luxueuze tandemasser; alles kan met de Nomad. De 460 EL is 6,91 meter lang en 2,30 meter breed. Hij mag tot 1700 kilo wegen. Achterin een zithoek, voorin enkele bedden. In het midden de keuken en de badkamer. De Nomad 460 EL kost in de standaarduitvoering 23.590 euro. Met het luxe Avantgarde-pakket kost hij 23.990. Als klant heb je daarmee een voordeel van 3.902 euro. Bekijk de video.

Het Avantgarde-pakket

Dit pakket omvat: gladde beplating in zilver en een dissselafdekking. Aluminium velgen en een raam in de deur. Het maximaal toegestane gewicht is opgewaarderd naar 1700 kilo. De rangeergrepen zijn in chroom uitgevoerd. De Avantgarde is voorzien van een reservewiel en een voorraam. De koelkast is uitgevoerd in chique hoogglans zwart. De elektrische vloerverwarming is heerlijk voor als je in het voor- en naseizoen of de winter kampeert. Maar deze verwarming is ook heel aangenaam op de wat koelere avonden. Een luxe bedombouw en speciale bekleding maken het pakket af. Zonder actieprijs zou de Camper Avantgarde 26.279 kosten en de Nomad Avantgarde zou uitkomen op 27.892 euo.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.