Campings

virtueel op bezoek

Istra premium resort, Kroatië

Een grote en zeer luxe vijfsterrencamping aan het water in Istrië. De camping ligt op het schiereiland. Vlakbij een jachthaven en twee kleine eilanden. Het Aquamar premium familiewaterpark telt in totaal meer dan 1000 m2 wateroppervlak. Hier vind je zwembaden, waterattracties en glijbanen met een totale lengte van 350 meter, waarvan de grootste – de Twister Slide – maar liefst 10 meter hoog is.

Klik hier en bekijk de video die wij maakten toen we er waren.

Minicamping Groenstraat, NL

Kleinschalige Vekabo-boerencamping. De camping heeft veel groen. O.a. in de vorm van bloemrijke plantenbakken. Ook bij minder weer is het fijn vertoeven in de overdekte verwarmde orangerie met leestafel en zonneterras (foto onder deze tekst). De camping ligt tussen twee Nationale Parken. Breda en Den Bosch zijn dichtbij. Fietsen kan langs het riviertje De Mark. Bekijk hier de video.

De Achterste Hoef, NL

Recreatiepark De Achterste Hoef is een gezellige Brabantse familiecamping. Je kunt hier kamperen of een accommodatie huren met het gehele gezin. De plaatsen zijn geschikt voor o.a. tenten, caravans, vouwwagens en campers. De kampeerplaats is zo'n 100 vierkante meter groot. Sportief kamperen, met alle luxe en comfort. Bosrijke omgeving, gratis wifi, huisdieren welkom. Klik hier voor onze video over deze camping.

Fortuna, Duitsland

Camping Fortuna ligt direct aan de Neckar. Het dorpje Binau is vlakbij. Er is een restaurant, zwembad en sportveld met beachvolleybal. De camping heeft 90 ruime, afgebakende plekken van 100-150 m² (vanaf twee nachten). Er zijn 40 vrije plekken op het groene kampeerveld. Er is een aanlegsteiger voor maximaal acht jachten.

Bekijk hier onze video.

Meer campings op onze site

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Seeburger See, Duitsland

Deze camping ligt midden in Duitsland, in het idyllische dorpje Seeburg aan het grootste natuurlijke meer van Niedersachsen. De camping heeft een restaurant, winkel en een bakker. Er is een speeltuin en de wifi is gratis. Je kunt er wandelen, fietsen, zwemmen en vissen. Er is in de omgeving van alles te doen. Zie daarvoor ook de website van de camping. Bekijk hier onze video.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.