Campings

met wandelroute vanaf de camping

Gulperberg, NL

In Limburg kun je prachtig wandelen. Heuvel op en heuvel af. Vanaf deze panoramacamping heb je een prachtig uitzicht over diezefde heuvels. Je ziet vanaf de camping het drielandenpunt bij Vaals liggen. Een terrasje in Maastricht is vlakbij. Er is een zwembad en een grote speeltuin. De toegang tot zwemparadijs Mosaqua is gratis. De camping heeft een restaurant en de mogelijkheid tot het afhalen van eten.

La Tour Fondue, FR

Prima uitvalsbasis voor een wandeling langs de kust van Giens. Je kunt er ook diepzeeduiken, kayakken of een snorkeltocht doen. Duiklessen of duiken op zee zijn mogelijk. De duikersclub ligt naast de caming. Het is een rustige camping zonder animatie. Die is er wel op de buur-camping 2 kilometer verderop. Daar kunnen kinderen gratis aan deelnemen. De boot naar Porquerolle vertrekt op 200 meter.

M√ľnstertal, D

De camping in het groen temidden van bossen en weiden. Het zuidelijke Zwarte Woud staat bekend om zijn frisse lucht. Alle plaatsen op de camping hebben hun eigen tv-, water- en rioolaansluiting. De supermarkt heeft dagelijks verse broodjes en meer. Het zwembad is verwarmd en overdekt en dus in elk seizoen geopend. Het buitenbad is alleen in de zomer open. In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, torte of diner.

Stöde, S

Kleine en rustige camping gelegen op 10 meter van de pelgrimsroute Sint Olavsleden. De camping ligt aan een meer en aan de rand van het gelijknamige dorpje. Hier zijn de nodige winkels. Er is een overdekt zwembad en een verwarmd buitenbad. Een cafetaria en een restaurant. Boten en kano's zijn er te huur en natuurlijk is er ook een sauna. Het is tenslotte Zweden.

Meer campings op onze site

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

Hadrians Wall, GB

Kleine camping met 45 plekken. Ligt op zo'n 3 kilometer van het historische plaatsje Melkridge. Op de campig een klein winkeltje en een pub. Wifi is er gratis. De wandelroute Hadrians Wall ligt op 800 meter van de camping. Daarmee is het een prima startpunt om een deel van deze route te gaan verkennen. Ben je minder goed ter been, dan kan dat ook met een bus. Er is in de omgeving veel te zien.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.