Weinsberg CaraCore
700 MEG

De eerste integraal van dit merk en meteen NKC Kampeerauto van het Jaar. Dat is natuurlijk niet zomaar.

Natuurijk is er om te beginnen de zeer verrassende prijs. De 7,41 meter lange CaraCore 700 MEG is er vanaf 76.290 euro. Hij is er ook een maatje kleiner: 5,99 meter lang. Dat is dan meteen de

goedkoopste integraal van ons land. De 700 MEG mag 3500 kilo wegen. Af-fabriek heb je 480 kilo laadvermogen over. Dit zusje van de Knaus Live I toont strak en modern. Zonder onnodige opsmuk. Basis is de Fiat Ducato. Het dak is gemaakt van gfk.

We zien – ondanks de scherpe prijs – zaken als ABS, EPS en Hill-holder. De fietsen passen moeiteloos in de grote garage. Die is van beide kanten gemakkelijk bereikbaar. De 17 inch lichtmetalen velgen staan hem mooi.

Achterin enkele bedden. Douche en toilet zijn gescheiden. De koelkast is ruim bemeten. Je kunt deze Weinsberg CaraCore 700 MEG met verschillende pakketten verder aankleden. Basis is een camper met een moderne look en oog voor styling. Wil je meer zien? Kijk dan zeker naar onderstaande video.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.