Het Carthago premium-DNA

Alle luxe en ruimte die je wensen kunt. Daarbij een maximum aan comfort. En een speciale bouwwijze die de camper zo licht mogelijk maakt. En dat gebeurt niet door simpelweg dingen weg te laten.

Hoge kwaliteit, laag gewicht

Leichtbau noemen ze het in Duitsland. De lichtgewicht bouwtechnologie die ervoor zorgt dat een camper een zo laag mogelijk eigen gewicht heeft. Daardoor blijft er zoveel mogelijk laadvermogen over. Er kan voldoende bagage mee en we blijven toch onder de 3500 kilo grens van het B-rijbewijs. En dat met alle luxe, comfort en ruimte die passen bij een premium camper. Carthago doet het. Niet door simpelweg dingen weg te laten. Het comfort en de kwalteit blijven gelijk. Dat is de Carthago-maatstaf.

Stabiel, slim, sterk

Een camper van Carthago is een totaalconcept. In elke camper komen veel zaken samen. Innovatie, oog voor detail en slimme en praktische oplossingen bijvoorbeeld. Maar ook de toepassing van high-tech lichtgewicht constructiematerialen. Dat zien we terug in de opbouwmethode. Lichte materialen en verbindingstechnieken. Zo worden de aluminium draagbalken verlijmd. De buiten- en binnenzijde van de wanden zijn gemaakt van aluminium met daartussen isolerend hoogwaardig RTM-koudschuim. Dit maakt de wanden zelfdragend, waardoor zware verstevigingen overbodig zijn.

AL-KO special light

De campers van Carthago staan op een verlaagd AL-KO special light chassis. Naast dat het licht van gewicht is, draagt dit chassis bij aan de stabiliteit van de camper. Tevens is er zo plaats voor een doorlopende dubbele bodem. Deze zorgt voor een uitstekende isolatie en een zee aan opbergruimte.

Carthago gaat uit van het principe minimaal gewicht, maximale kwaliteit. Daarmee is dit merk uniek in de premium-klasse. Dat zie je zeker ook terug in het interieur. Dat is tot in detail duurzaam en solide uitgevoerd.

Met alle comfort

Lichtgewicht zonder compromis. Carthago doet geen concessies aan de kwaliteit. Ook hun lichtgewicht campers zijn premium. De uitrusting is multifunctioneel. Het ontwerp chic. En het wooncomfort is van het hoogste niveau. Voor Carthago is exclusiviteit een must.

Hoe dit er in de praktijk uitziet? Bekijk daarvoor de modellen van de c-compactline en de c-tourer van Carthago. En ontdek dat lichtgewicht ook gewoon heel mooi kan zijn. De c-compactline is de lichtste van zijn klasse. Hij is compact qua lengte en 15 centimeter smaller. Campercomfort in busformaat. De c-tourer heeft o.a. compacte modellen tot aan 3,5 ton.