Schadevergoeding CBR?

De Consumentenbond gaat mensen helpen die schade hebben geleden omdat ze lang op de verlenging van hun rijbewijs hebben moeten wachten. Kijk
op de site van de Consumentenbond.

Onterechte fijnstoftoeslag?

De RDW weet niet van alle campers of er af-fabriek een roetfilter onder zit. Staat die niet ingevuld op het kentekenbewijs dan betaal je fijnstoftoeslag. Het blijkt dat dit regelmatig onterecht is. Twijfel je, lees dan het hele verhaal. Alle info lees je hier.

13de CamperExpo in Houten

Van 20 t/m 22 maart in de Expo van Houten, bij Utrecht. Met nieuwe en jong gebruikte campers, accessoires, e-bikes en meer. Van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis. Een kaartje kost 15 euro. Hier alle info.

Dashaway e-caravan

De Dashaway is gemaakt voor achter een elektrische auto. Natuurlijk kun je hem ook met een normale auto gebruiken. De caravan komt uit Groot-Brittanniƫ. Compleet met elektrisch hefdak, slide out en zonnepaneel op het dak. De Dashaway is 1,24 meter lang en 1,84 meter hoog. Voor alleenreizenden: hij is voorzien van een camera als hulp bij het aankoppelen. Hier lees je er meer over.

VW Transporter op waterstof

Vanaf nu te koop: de H2 Transporter. Hij heeft een actieradius van 310 kilometer en nul uitstoot.
Duurzame camper?
Hier lees je er alles over.

Onderhouds-boekje is geen garantie km-stand

Vertrouwen op een onderhouds-boekje om de kilometerstand te controleren? Vergeet het maar, aldus de NKC. Lees het hele verhaal op hun site.

En nog een nieuwe en bijzondere buscamper

Hij heet Rocket One. Deze buscamper heeft een hangende tafel en een ophijsbaar bed. Multifunctioneel en zeker anders dan de anderen. Naar de site.

Januari topmaand

Januari 2020 laat een forse verkoopstijging van kampeermiddelen zien t.o.v. dezelfde maand in 2019. 24% meer nieuwe caravans en 22% meer nieuwe campers.

Er werden 341 nieuwe caravans verkocht en 132 nieuwe kampeerauto's.

Ook 25% meer occasions.

Wat je noemt een goed begin van het nieuwe jaar.

NKC Kampeerauto van het Jaar 2020

Het publiek heeft gesproken. De winnaars zijn: de Dreamer Living Van buscamper, de Weinsberg CaraCore 700 MEG integraal en de Carado T 338 halfintegraal. Gefeliciteerd!

Deze keer in ons magazine aandacht voor de Weinsberg CaraCore 700 MEG. Natuurlijk compleet met video.