Dethleffs c´go Spring Edition

Frisse wind bij Dethleffs

Actiemodel c´go 415 QL

Spring EditionDe Dethleffs c´go is de moderne, voordelige, compacte en tikkeltje brutale caravan voor koppels en jonge gezinnen.


Hij is licht, nobel, opvallend anders en in vier bijzondere woonwerelden verkrijgbaar. Bovendien is er een ruime keuze aan indelingen: van een kleine compacte tot een ruime gezinscaravan – en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs.
Lichtgewicht in een chique jasje

Ondanks zijn omvangrijke standaarduitrusting is het een lichtgewicht caravan en daarom voor eigenaren van kleinere trekvoertuigen of met alleen een rijbewijs B interessant.

Dankzij het dak, de voor- en achterzijde uit stevig GFK is hij geschikt voor alle weersomstandigheden.


Er is keuze uit 11 indelingen, inclusief de twee nieuwe c´go up-modellen.

Dethleffs lanceerde dit voorjaar in deze succesvolle c´go serie: de c´go Spring Edition. Als basis hiervoor de populaire, compacte 2- tot 4-persoonsindeling 415 QL.


In een chique jasje, want ongekend in deze klasse, kun je de gladde buitenbeplating in combinatie met aluminium velgen en een fraaie en praktische disselafdekking toch zeker noemen.


Aangevuld met meer laadvermogen, een voorraam, ringverwarming, een Heki II panoramadakluik, boiler en een hordeur, is dit een dijk van een actiemodel.

Het voordeel op dit model is meer dan € 2.500,-. En dan mag je ons inziens ook gerust van een special Spring Edition spreken.


De c´go Spring Edition 415 QL heeft een actieprijs van
€ 16.995,- inclusief bovengenoemde uitrusting en staat vanaf eind maart bij de dealers in de showroom.

De C'Go Spring Edition staat nu bij de dealer

Altijd een dealer in de buurt

Toe aan een nieuwe caravan? Er is altijd een Dethleffs dealer in de buurt!

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.