De Citi Chef 40 van Cadac

Hippe, compacte en veelzijdige gasbarbecue.

Trendy gasbarbecue


De Citi Chef 40 is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: zwart, olijfgroen en sky blue. En daardoor niet alleen functioneel, maar een echte eyecatcher.

Het barbecuerooster heeft de nieuwste Cadac GreenGrill-coating. Vervaardigd uit organische materialen zonder giftige stoffen. Harder en duurzamer dan een gewone anti-aanbaklaag.


De Citi Chef is bestand tegen hogere temperaturen, verdeelt de warmte goed en kan deze ook beter vasthouden. Goed voor optimale grill-prestaties. Hij heeft een geëmailleerde uitneembare vetpan. Eenvoudig schoon te maken.


Live the braai life

Naar onze liveshows gekeken? Jos en Dick-William koken elke week de sterren van de hemel op de Citi Chef 40.

Van pasta vongole en spaghetti aglio, olio e peperoncino tot paella en zelfs pizza: de mannen maken het er allemaal op.

Want deze kleine kanjer kan natuurlijk ook prima mee naar de camping.


Je kunt hem – met een goedgekeurde gasslang en drukregelaar – aansluiten op een gasfles, een gascartridge of een Cadac Power Pak.

Let er wel even op dat deze niet standaard worden meegeleverd.


Niet alleen bbq


Zoals we dat van de Cadac-barbecues gewend zijn, is ook deze Citi Chef 40 uit te breiden. Daarvoor zijn er verschillende accessoires beschikbaar.

Want ben je een keer toe aan iets anders dan barbecueën? Ook dan heb je aan de Cadac Citi Chef 40 een goede. Hij is namelijk uit te breiden met vijf kookoppervlakken: pizzasteen, paellapan, omkeerbare bak- en grillplaat, BBQ/plancha en Chef pan.

Gemakkelijk meenemen

Dankzij de draagtas neem je deze compacte gasbarbecue heel makkelijk overal mee naartoe. Je kunt hem dus niet alleen op de camping gebruiken, maar ook op de boot, tijdens een picknick in het park of natuurlijk gewoon thuis in de tuin of op het balkon.


Verder is het goed om te weten dat je vijf jaar garantie op je aankoop krijgt.