Nieuwe Nova

De nieuwe Eriba Nova rolt uit het Caravan Competence Center van de Erwin Hymer Group. Hij is er voortaan als Trend en Ambience.

Eriba verbetert de Nova al sinds 1966. Ook voor het komende seizoen gaat hij er qua design en techniek flink op vooruit. De grootste verandering zie je er niet aan af: de nieuwe Climadur opbouwmethode.

Niet langer PU-schuim in de aluminiumwanden (PUAL), maar een doorontwikkeling van de LLT opbouwmethode van LMC. Dak, bodem, voor- en achterkant van gfk. Isolatie met vochtbestendig XPS en een raamwerk van PU in plaats van een houten frame.

Optioneel is de gladde beplating uitgevoerd in de kleur Crystal

-zilver. Nieuw is de led hybride verlichting. Opvallen doen de aluminium velgen die optioneel in het zilver-wit of zilver-antraciet zijn uitgevoerd. De achterpartij is nieuw ontworpen.

Met het Smart Home systeem regel je alle belangrijke functies. Licht, verwarming, airco. Ook lees je er o.a. het niveau van de accu's op af.

Verkrijgbaar vanaf de herfst als 445, 480, 530, 540, 541, 545, 555, 590 en 620.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.