Dordrecht Open 2019

Adria en Sun Living trappen het nieuwe modeljaar af.

The place to be

Tijdens dit evenement – van 7 t/m 15 september - vind je de grootste modellencollectie van beide merken op één plek bij elkaar. Het is de grootste Adria en Sun Living presentatie van Europa. Kortom, als je alles over de modellen 2020 van Adria en Sun Living wilt weten, is Dordrecht Open 'the place to be'.


Locatie:

Postillion Hotel Dordrecht - Rijksstraatweg 30 - Afslag 20 op A16

Dordrecht Open is van 7 tot en met 15 september.

Alle nieuws

Zoals de compleet vernieuwde Adria Compact. Kampeerauto van het jaar 2008 en 2016. Zowel het exterieur als het interieur zijn opnieuw getekend, ontworpen en doordacht uitgevoerd. Deze populaire halfintegraal is verkrijgbaar in de bekende drie uitrustingsniveaus: Axess, Plus en Supreme. De eerste op basis van Citroën, de andere twee op basis van Fiat. Alle modellen zijn slechts 2,12 meter breed.

Kom kijken

Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde buscampers Twin Plus en Twin Supreme (met het innovatieve panoramavenster) is het dit jaar de beurt aan de Twin Axess voor een metamorfose. Het interieur in deze buscamper is gemoderniseerd en vernieuwd. De basis is nog altijd de Citroën Jumper. Verkrijgbaar van 5,40 meter tot 6,40 meter.


Bij de caravans van Adria zien we vooral veranderingen van binnenuit. Zowel de meest populaire serie Altea, als de instaplieveling Aviva, hebben een compleet nieuw interieur gekregen.


Adria’s dochtermerk Sun Living groeit in populariteit in Nederland. Het vorig jaar vernieuwde interieur valt duidelijk in de smaak. Voor seizoen 2020 dan ook geen grote wijzigingen. Kom kijken in Dordrecht.


Kom doen

Maar er is meer te doen. Altijd als eens willen weten hoe het voelt om in een camper te rijden? Of wil je weten hoe vast een caravan achter je auto ligt? Kom dan vooral proefrijden. Wel even vooraf inschrijven. Kom doen in Dordrecht.


Maar er staan ook voortenten van kwaliteitsmerk Isabella. 'Thet' – de adviseur van Thetford – is iedere dag vanaf 15.00 uur aanwezig. Bekijk de nieuwste caravanmover van Reich en laat je alles vertellen over het Construct-beveiligingsslot voor je camper.


ACSI, Memo Europe en nog diverse andere bedrijven vertellen je graag alles om 2020 tot een geweldig kampeerseizoen te maken.

Social share