Fietsen door Vlaanderen

Niet alleen Nederland kun je prima per fiets verkennen. Ook in Vlaanderen zijn er mooie routes te fietsen. Of je nu houdt van bier of Vlaamse Meesters, hier vind je voor ieder wat wils.

Voor de jonge avonturier

Een goede rugzak is een must als je op reis bent. Speciaal voor de jonge avonturier heeft Gregory een nieuwe rugzakkenlijn ontworpen. De tassen bieden hetzelfde comfort als die voor volwassenen. Ook de gebruikte materialen zijn even duurzaam. Het enige verschil is het formaat. Meer weten? Kijk dan hier.

Camper van Lego

400.000 stenen waren er nodig om de grootste Lego-camper ter wereld te bouwen. De unieke Volkswagen Transporter T2 op ware grootte – compleet met het uitklapbare Westfalia-dak, de bekende schuifdeur en de kenmerkende interieuraankleding –was vorige maand te bewonderen op de reis- en vrijetijdsbeurs in München.

Camping Bakkum

Op camping Bakkum aan de Noordzeekust kun je prima bivakkeren met een eigen kampeermiddel. Liever iets huren? Vanaf april zijn er op de camping twee nieuwe type accommodaties beschikbaar: Duinroos en Duinzicht. Wil je meer informatie of meteen boeken? Dat kan hier.

Toyota Crosscamp

De nieuwe loot aan de stam van de Erwin Hymer Group werd woensdag met veel tromgeroffel aan het publiek getoond.
Crosscamp wordt gebouwd op basis van een Toyota ProAce Verso en rolt bij Dethleffs van de band. Crosscamp richt zich op jonge avontuurlijke mensen die de camper als dagelijks vervoer gebruiken.
Lees voor meer details het artikel op de site

Fietsmarathon

Zo'n vierduizend amateurfietsers rijden 1 september in Sölden de Ötztaler Radmarathon. Deze 238 kilometer lange fietstocht is niet voor watjes, want er zit een flink hellingspercentage in het parcours. Inschrijven voor dit jaar kan niet meer, maar alvast gaan trainen voor de volgende editie natuurlijk wel. Durf je het aan? Kijk dan hier.

Flowcamper Frieda Stern

Flowcamper heeft haar wagenpark uitgebreid met de Mercedes Vito. Voor haar nieuwe model – de Frieda Stern – maakt het Duitse buscampermerk gebruik van de handgeschakelde Tourer Base 114CDI met een 100 kW/136 pk dieselmotor. De Volkswagen T6-modellen Classic en Space hebben een nieuwe naam gekregen. Hoe deze buscampers nu heten en wat ze te bieden hebben, lees je hier.

Bouw je auto om tot camper

Camperen is leuk, maar een camper kopen is niet voor iedereen weggelegd. Met Camper-in-a-box kun je je eigen auto of bus in een mum van tijd ombouwen tot een camper. Hier lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Brabantse Caravan Dagen

Op zoek naar een nieuwe caravan? Bezoek dan de Brabantse Caravan dagen. Van 14 t/m 16 maart hebben de zeven deelnemende dealers leuke acties. Hier lees je er meer over.