Geen wolkje aan de lucht en vol met sterren

Zes keer kamperen in blauw

€29,95

De Minilite van High Peak

Kleine, lichtgewicht enkeldaks tent, geschikt voor twee personen. Voorzien van permanente ventilatie. Slechts 1000 gram en zeer kleine pakmaat, eenvoudig en snel op te zetten. Past in elke rugzak. Compleet met haringen, scheerlijnen en draagtas.

€21,99

Aqua Lung snorkelset

Perfecte snorkelset voor kinderen van 4 jaar of ouder. Gemaakt van comfortabel PVC en voorzien van verstelbare buckels. Flexibele Breaker-vinnen met een zachte footpocket. Snorkel met waterloosventiel. Met handige mesh bag om alles in mee te nemen.

€69,95

Camp-gear picknicktafel

Stevige picknicktafel met vier zittingen. Stalen frame met een ABS-tafelblad. Ingeklapt (lxbxh): 35x86x11 cm. Zithoogte: 40 centimeter en bladhoogte: 67 centimeter. Voor volwassenen aan de krappe kant, maar zeer degelijk. Hij gaat vele vakanties mee.

€28,90

Ralka regenpak

Raglan mouwen, ritssluiting met brede overslag voorzien van klittenbandsluiting, capuchon in de kraag, elastisch koord. Elastische tailleband en de broekspijpen zijn aan de onderzijde te verstellen d.m.v. band met klittenbandsluiting. Dit pak valt groot.

€269,90

Kid-O-Bunk

Perfect op de camping, voor een slaapfeestje of een logeerpartijtje. Het perfecte kinderbed voor avontuurlijke kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Snel en eenvoudig in elkaar te zetten, comfortabel en flexibel te gebruiken.

Te gebruiken als stapelbed of als twee enkele bedden.

€127,50

Fjallraven Sten Fleece

Herenjas van 100% fleece met een normale pasvorm. Voorzien van lederen details. Twee voorzakken met rits. Vooral in de herfst en de winter lekker warm. Kleur dark-navy. Lange mouw, opstaande kraag. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!