Muggen? Liever niet!

€13,43

Citronella bar van Happy Soaps

Deze citronella bars – er zitten twee stuks in de verpakking – zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Een mix van essentiële zorgt voor een aangename citronellageur die insecten zoveel mogelijk weghoudt. Met de bar smeer je een laagje op je huid. De bars zijn lang houdbaar.

€99,99

Moskitofree ecologische muggenverjager

Het is even een investering, deze milieuvriendelijke muggenverjager. Het apparaatje werkt met ultrasone geluidsgolven tussen de 22-28 kHz die mensen niet horen, maar waardoor muggen op afstand blijven. De Moskitofree heeft een groen nachtlampje. Het energieverbruik is laag.

€7,87

Azaron anti-muggenspray met 9,5% DEET

Muggen blijven weg met deze anti-muggenspray van Azaron, waar 9,5% DEET in zit. De spray met citronella beschermt tot 6 uur tegen de meest voorkomende muggensoorten in Nederland. Voor tropische muggen geldt een andere beschermingstijd. Lees vooral even de bijsluiter, ook over het gebruik bij jonge kinderen.

€19,89

Abbey Camp klamboe in draagtas

Deze klamboe van Abbey Camp heeft een afmeting van 200 x 200 centimeter. De acht ophanglussen en evenveel haken maken het makkelijk om hem te bevestigen. Dit muskietennet – een boxmodel – is gemaakt van 100% polyester mesh. De klamboe komt in een draagtas, zodat je hem ook mee kunt nemen naar de camping.

€27,99

Bo-Camp hanglamp en insectenverjager

Handig, een lamp en insectenverjager ineen! Dit exemplaar van Bo-Camp is op te laden via het meegeleverde micro usb-kabeltje. De lamp is waterdicht en heeft drie lichtstanden: 20%, 50% en 100%. Met de haak hang je deze insectenverjagende lamp overal waar je wil.

€19,95

Citronella spiralen in terracottahouder

Wil je een milieuvriendelijke insectenverjager? Dan zijn deze citronellaspiralen een mooie oplossing. De geur houdt muggen en andere insecten op afstand. De spiralen zitten in een terracottahouder – staat leuk op de campingtafel – en hebben elk een brandduur van tussen de 6 en 12 uur.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!