Kokkerellen op de camping

Met deze pannen doe je dat in stijl

image

€54,36

Pannenset - Explorer

Een complete vierdelige lichtgewicht kookset. Deze pannenset bestaat uit drie kookpannen met een deksel en een koekenpan. Bij uitstek geschikt voor outdoorgebruik. Te gebruiken op de warmtebronnen gas, keramisch, benzine en elektrisch. Gemaakt van stevig hard geanodiseerd aluminium waardoor er een vermindere kans is op aanbakken.

image

€29,95

Campingservies en -pannen

Kies je voor deze keukengereiset dan weet je zeker dat je alles in handen hebt wat je maar nodig kunt hebben voor het koken op de camping. Van de kookpan tot een koekenpan voor het bakken van vlees of pannenkoeken; deze veelzijdige kookset bevat alle soorten aanvullingen voor jouw campinguitrusting.

image

€34,95

Campingpannenset XL Deluxe

Deze complete set is geschikt voor kamperen, wandelen, backpacking, picknicken en andere outdooractiviteiten. Licht en extreem sterk geanodiseerd aluminium, perfect voor kamperen. Het gebruikte materiaal is milieuvriendelijk, en zorgt voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid. De oppervlakken zijn voorzien van een antiaanbaklaag.

image

€93,33

Full Kitchen Cook Set

De compacte Stanley pannenset is perfect om buiten te koken. Met deze complete kookset kook je in dezelfde luxe als met de pannen thuis. De verschillende onderdelen passen slim in elkaar waardoor je extra veel ruimte kan besparen. De perfecte metgezel voor al je binnen- en buitenshuisavonturen.

image

€38,50

Pannenset kampvuur

Een vierdelige kookset. Bevat een koekenpan, steelpan, kookpot met deksel en hengsel, en een koffiepot met een deksel en hengsel. Geschikt om mee te koken boven een kampvuur. Is lichtgewicht en ideaal om onderweg mee te nemen. Daarnaast is de set eenvoudig te reinigen.

image

€114,67

Tefal Ingenio Essential

Deze twintigdelige pannenset bestaat uit acht hoogwaardige Tefal-pannen. Maar ook uit spatels, lepels, deksels en handgrepen. Zo maak je de kampeeruitrusting direct compleet en kun je de afwas een dagje uitstellen. Door de losse grepen blijven de pannen compact en past de set ook in het kleinste caravankastje.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!