Welke plaats aan het Gardameer is jouw favoriet?

De leukste plaatsen langs het Gardameer nog eens op een rij. Omdat het alweer even geleden is. Welke is jouw favoriet? Je ziet ze hier allemaal.

Meer meren

Alweer het Gardameer? We horen het je denken. Ja, sorry. We zijn er gek op. Maar er zijn natuurlijk meer meren die de moeite waard zijn. Zoals deze.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Woensdag 6 t/m zondag 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Weet jij al wat je volgend seizoen gaat doen? Kom ook! En laat je inspireren voor jouw volgende roadtrip. Naar de site.

Kleine zelfbouwbeurs in België: Open Van Days

Een vijftiental omgebouwde bussen om te bekijken. Eigenaars, verhuurders, camperbouwers en verzekeraars. Een grote parkeerplaats en overnachten is mogelijk. Met een bar, lekker eten en fijne muziek. En entree. Alle info lees je hier.

Traffic e-camper

Renault toonde op de Caravan Salon in Düsseldorf de Hippie Caviar Hotel. Een luxe camperuitvoering van de e-Traffic. Compleet met een bezorg-drone. Meer lees je hier.

Caravan Salon Austria

Ook in Oostenrijk is kamperen populair. Wat heet: de afzet van campers steeg met 74%. Caravan Salon Austria van 20-24 oktober. Alle info op deze site.

Ook dit is Nederland Vakantieland

Met de fietspont over het Van Harinxmakanaal.

Foto: Greet Bossema.

Jouw foto ook hier? Stuur hem op.

VW-bus festival in 2022

Zeventien jaar na de laatste editie komt er weer een VW-bus festival. En wel van 15 tot en met 17 juli 2022 in het Duitse Hannover. Compleet met camping en meer dan 1000 Volkswagenbussen. Van de oldtimers tot de elektrisch aangedreven bussen en alles wat er tussenin zit. Kaarten zijn online te bestellen, waarschijnlijk vanaf de jaarwisseling. Meer informatie op deze Facebook-groep.

Heb jij hem al? Het Campingtrend t-shirt

Vier kleuren. Hier te bestellen.