Campings

Costa Dorada

La Torre del Sol

Camping La Torre del Sol is een prachtige camping aan de kust van de Costa Dorada in Miami Platja. De camping heeft veel voorzieningen en is ideaal voor families die uitkijken naar een zon, zee en strand-vakantie. Er zijn genoeg leuke dingen te beleven in de omgeving, maar eigenlijk hoef je de camping helemaal niet af. De camping heeft een hoger en lager gedeelte. Gescheiden door een lokale spoorlijn waar een paar keer per uur een trein langskomt.

Tamarit Beach Resort

Camping vlakbij het strand in Tarragona. Geniet van het zand onder je voeten. Laat je verleiden door de omgeving en de rust, én geniet van een boek, goed gezelschap en de zomer. Luister naar het geluid van de zeegolven en kom helemaal tot rust. Staanplaatsen direct aan het strand of tussen de bomen in de schaduw. Met onder meer een restaurant aan zee, strandbars en een supermarkt. Daarnaast ook een sportcentrum en zelfs een ijssalon.

Playa Montroig resort

Winnaar van de titel ANWB camping van het Jaar 2020. Gelegen aan een van de meest exclusieve stranden van de Costa Dorada, dicht bij Port Aventura en bij de fantastische Romeinse stad Tarragona. Ontdek de persoonlijke aandacht, de kwaliteit van de dienstverlening en de prachtige omgeving. De camping is ervan overtuigd dat je terugkomt. Met verschillende restaurants en cafetaria's die over het resort zijn verdeeld.

Alannia Els Prats

Alannia Els Prats ligt in Miami Platja, Tarragona. Het hart van de Costa Dorada is ideaal voor een strandvakantie met kinderen. Het strand maakt van Alannia Els Prats een ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van de rust. Het witte zandstrand is ideaal voor de kinderen om plezier te hebben en rustig te kunnen spelen, terwijl de ouders genieten van de strandbar of nautische activiteiten in het Nautic Center.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

Sanguli Salou

Staanplaatsen waar je je thuis voelt. Bomen, beplanting en de natuur. Hier zijn de ochtenden rustig. Wakker worden door het fluiten van de vogels is de beste manier van ontwaken. Nu ontbreekt alleen nog het plaatsen van de caravan of het opzetten van de tent om de perfecte vakantie van start te laten gaan. De staanplaatsen zijn er in verschillende maten en prijzen. Van 75 vierkante meter voor een tentje tot aan 145 vierkante meter.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.