Bürstner verrast op meerdere fronten

Een Lyseo met een opklapbare alkoof. Twee nieuwe indelingen én een nieuw interieur in de populaire Premio Life-caravanserie. De luxe campervan Eliseo in vijf varianten. En de Nexxo Van halfintegraal als gezellige droomcamper. Er is genoeg Bürstner-nieuws.

De Lyseo Gallery Roof

Bürstner heeft het als eerste: een camper met een zogenoemd Gallery Roof. Dit is een uitklapbare alkoof. Je moet het zien. Onderweg is de camper een lage halfintegraal. Op de plek van bestemming maak je er door middel van een compressor een alkoof van. Twee verdiepingen woongenot door een druk op de knop. En dat binnen 90 seconden. Een XXL-slaapruimte met 110 centimeter binnenhoogte. Compleet met oplaadstation voor je telefoon, een tafel en een zitje. Een absolute noviteit.

Reis klein, leef groot

Zo combineert Bürstner voor het eerst de voordelen van een halfintegraal en een alkoof. De speciaal door Bürstner ontwikkelde luchtkamers van de uitklapbare alkoof zorgen niet alleen voor veel stabiliteit, maar ook voor een goede isolatie. Natuurlijk staat ook in deze camper van Bürstner het Wohnfühlen centraal. Je prettig en thuis voelen. Dat gaat van het hoogpolige tapijt tot aan het opklapbare koffiezetapparaat en de dito afzuigkap. Van de vaste trap met opbergruimte, de inductiekookplaten tot aan de zeer ruime badkamer. Bürstner is er bijzonder trots op dat de Lyseo Gallery in slechts achttien maanden werd ontwikkeld. Meer over deze bijzondere camper lees je hier.

Populaire Premio Life

De slechts 2,12 meter brede Premio Life caravanserie van Bürstner, met vier tot zeven slaapplaatsen, krijgt na vier succesvolle jaren een flinke update. Een nieuw interieur, technische innovaties en twee nieuwe indelingen. Dat zijn de Premio Life 415 TK: de compacte familiecaravan met vier slaapplaatsen en optioneel een derde stapelbed achterin. En de Premio Life 480 TS: een gezinscaravan met een kingsize bed van 2 bij 1,6 meter. Hier lees je alles over de Premio Life.

Bürstner Eliseo luxe en wooncomfort

De Eliseo buscamper staat bij Bürstner voor luxe en wooncomfort. Een slimme badkameroplossing en voldoende bergruimte. Er zijn vijf verschillende indelingen. Zo heeft de nieuwe Eliseo C 644 een rondzit. Daarboven hangt het elektrische hefbed. Van de rondzit is ook een tweede bed te maken. Waardoor je achterin een dubbel stapelbed maakt. Vier slaapplaatsen, zonder hefdak. De nieuwe Eliseo C 602 en C 642 hebben een vernieuwde multifunctionele badkamer. Met de zwenkbare douchewand maak je een echte douchecabine. De wastafel draait met de wand weg. Behalve bij de Eliseo C 644 is het sunroof desgewenst te combineren met een slaaphefdak. De Eliseo buscamper is een feelgood auto die boven de Campeo gepositioneerd staat.

Droomcamper Nexxo

De compacte halfintegraal Nexxo van Bürstner is slechts 2,20 meter breed en verkrijgbaar in vijf verschillende indelingen. Met een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed, een Frans bed, een queensbed of enkele bedden. Alle vijf met feelgoodsfeer en voor een aantrekkelijke all-in prijs. Met een prettige stahoogte van 1,98 meter. Basisvoertuig voor de Nexxo is in Nederland de Fiat Ducato. Hij is er vanaf 63.760 euro.