En er was licht!

Verlichting om tot laat te genieten onder de luifel

image

€29,99

Human Comfort Florac

Een mooie designlamp voor op de camping, in de tuin of op het terras: de Cosy lamp Florac. De Florac van Human-Comfort geeft zacht en warm led-licht, is sfeervol én dimbaar.

image

€34,99

Tafellamp - Beddington

Een sfeervolle oplaadbare tafellamp met een stijlvolle outdoor-uitstraling. Geeft een prettig licht door de warme witte led-verlichting. Voorzien van drie lichtstanden, een kunststof behuizing en een bamboe handvat.

image

€49,99

Coleman Twist+ 300

Deze lamp is voorzien van het innovatieve 'battery lock'-systeem. Na gebruik kan de batterij met één beweging worden geblokkeerd. Zo blijft de batterij langer vol en gaat de zaklamp zeer lang mee. De behuizing is extra stevig, schokbestendig en waterdicht.

image

€49,99

Goal Zero Lighthouse Core

De Goal Zero Light House core lamp & USB hub is oplaadbaar en produceert 430 lumen met warm licht. De lamp kan ook gebruikt worden als oplader voor je usb-apparaten, perfect voor de camping of in de tuin.

image

€9,89

Camping LED Licht • Wit

Dit camping led-lampje zal je tent goed verlichten zodat je alles makkelijk kunt zien. De kleur is helder wit; niet de gezelligste verlichting, maar wel de compactste en voordeligste. Ideaal op de camping in de tent van de kinderen!

image

€29,95

3-in-1 Camping Lantaarn

Deze multifunctionele usb-oplaadbare led-zaklamp is super veelzijdig. Deze 3-in-1 campinglantaarn is te gebruiken als zaklamp, (hang)lantaarn, noodverlichting en zelf als telefoonoplader!

Deel deze aanbiedingen met vrienden!