Kijktip: van schoolbus naar tiny house

Een oude schoolbus kopen en die ombouwen tot een prachtig tiny house. Kijk mee en bewonder het eindresultaat.

Eriba Nova nieuws

'Wat goed is goed doorzetten', dat doet Eriba en dus zijn er weinig veranderingen. Nieuw zijn de NOVA 535 (enkele bedden) en 565 (kinderbed). Actiemodel NOVA DELIGHT 465 en 442 loopt door. Ook nieuw: de TREND EDITION 445 en 480. Extra opties en een voordeel van 2000 tot 3000 euro. De DELIGHT staat al bij dealer, De TREND EDITIONS vanaf medio september.

Kampeer-belevenis Brabant

Voor de tiende keer dit jaar en wel van 11 t/m 14 november. Meer info kun je hier vinden.

Nieuw verkeersbord in Frankrijk

Een witte ruit op een zwarte of blauwe ondergrond. Op de rijstrook waarboven dit bord hangt mag je alleen rijden als je met minstens twee personen in de wagen zit. Of met het groene Crit’Air-milieuvignet (elektrische en hybride auto’s). Ook taxi’s mogen de rijstrook gebruiken. Een boete kost 90 tot 135 euro.

NKC verhuur-verzekering

De NKC heeft een nieuwe verzekering: de verhuurverzekering voor campers. Speciaal voor NKC-leden die hun camper willen verhuren in de periodes dat ze er zelf niet mee reizen.

Meer info lees je hier.

Strandlaken met bordspel

SooBluu komt met het leukste strandlaken dat je aan zee kunt vinden: Save the Turtles. Het is een handdoek – gemaakt van 20 petflessen – en bordspel ineen. Hier lees je er meer over.

Ook dit is Nederland Vakantieland

Schaapjes tellen op de dijk bij Harlingen.

Heb je ook een leuke Nederland-Vakantieland-foto voor ons? Stuur hem op naar contact@campingtrend.nl en vertel erbij waar het is. Misschien zie je jouw foto hier terug.

Solartas van GreenAkku

Een zonnepaneel in een tas. Zo heb je altijd en overal je eigen stroom bij je. Meer info lees je hier.

Caravan Salon Düsseldorf 2021

28 augustus - 5 september