Campings

in Zuid-Holland

Kijkduin

Op Roompot vakantiepark Kijkduin kun je zelfs kiezen voor een kampeerplek met privésanitair. Het park is ruim opgezet en autoluw. Op loopafstand ligt een breed zandstrand. Bij de mini-supermarkt kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. En in het sportcafé hoef je geen wedstrijd te missen. Bij het restaurant kun je ook afhalen en zelfs laten bezorgen. Voor de kids diverse speeltuintjes, een centrale grote speeltuin en een overdekt zwembad.

De Krabbenplaat

Viersterrenfamiliecamping De Krabbenplaat ligt in Brielle op het voormalige eiland Voorne-Putten. De camping is groen en gezellig en ligt direct aan het water van het Brielse meer. De zee ligt op een steenworp afstand. Bij de buren kun je terecht voor het huren van kano's, roeiboten, motorboten of waterfietsen. Op deze kindvriendelijke camping is er naast een waterspraypark met kleuterbadje ook animatie.

Zonnehoeve

Op deze ecologische natuurcamping ruik je de appelbloesem. Je plukt een boeketje in de bloementuin. Groenten haal je uit de moestuin. De vijftig ruime kampeerplekken hebben uitzicht op het groen en zijn omringd door verschillende fruit- en notenbomen. Camping Zonnehoeve ligt in het kleine dorpje Oudenhoorn, vlakbij Hellevoetsluis. Dichtbij het strand en de zee, maar ook in de buurt van historische vestingstadjes en natuurgebieden.

Zuidduinen

Op strandcamping Zuidduinen in Katwijk aan Zee kampeer je tegen de duinen. Een paar minuten lopen en je staat op het strand. De camping heeft een restaurant, een supermarkt en een speeltuin. Voor de kids is er animatie en je kunt er een fiets huren. Er zijn zelfs twee laadpalen voor elektrische auto's. Een dagje shopen doe je in Katwijk of Haarlem. Fietsen kan bijvoorbeeld op de route naar Wassenaar of Noordwijk.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

De Lage Werf

Een kleinschalige, rustige middelgrote camping gelegen net buiten Den Bommel in het kleine plaatsje Zuidzijde. Dat ligt op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, net boven de grens met Zeeland. Dorpse gastvrijheid, met een gemoedelijke sfeer en een gevoel van thuiskomen. Mooie groene en ruime plaatsen. Modern verwarmd sanitair. Een kleine speeltuin, zandbak, trampoline en een sportveldje voor de kids.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.