De Blyss Speed Caravan 500: ruime transportcaravan

Voor als er meer bagage mee moet: een quad, twee motoren, een sneeuwscooter. Het past allemaal in de Blyss. En dan kun je er ook nog in slapen.

Garage op wielen

De Blyss Speed caravan 500 is eigenlijk een garage op wielen. De achterwand doet dienst als garagedeur. Daar kan zo'n beetje alles door naar binnen. Motoren, quads en zelfs sneeuwscooters. Bij Blyss bouwen ze al 25 jaar aanhangers voor het zware werk. En dus ook transport-caravans. De woonruimte voorin de caravan is er in zes verschillende varianten.

Alles kan mee in de Blyss

Het omhulsel van de Blyss bestaat uit 25 millimeter dikke sandwichpanelen. Er zitten schokbrekers onder en hij krijgt zonder moeite een Tempo 100-ontheffing. Aan de achterkant een paar zeer stevige steunen. Het in- en uitladen gaat zo erg stabiel. De 5 meter lange uitvoering van de Blissy heeft een garage van 2,45 meter lengte. Handig: de achterdeur scharniert aan de onderkant en fungeert bij het inladen en uitladen als een oprit. Motoren of quads rijden zo naar binnen. De beide zijwanden zijn voorzien van een rail met sjorogen. Zo kan alles heel goed en veilig worden vastgezet voor onderweg. De stahoogte in de garage en in het woongedeelte is een aangename 2 meter. Het laadvermogen van de Blyss bedraagt 1400 kilo bij een totaalgewicht van 2700 kilo.

Optielijst voor meer

Woonruimte op maat

Het voorste gedeelte is woonruimte. Dat heeft zijn eigen deur aan de zijkant. Er is keus uit zes varianten. Maar je individuele wensen kunnen ook worden meegenomen. Standaard zit er een kopkeuken in met daarachter een zit- en slaapgedeelte. Afhankelijk van het model zit er ook een badkamer met toilet in. De fabrikant doet er acht weken over om jouw Blyss te bouwen. Prijs: vanaf zo'n 14.000 euro.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies