De nieuwe generatie Adria Alpina

De Adria Alpina is compleet vernieuwd. De premium caravan van Adria voor alle seizoenen is er in negen verschillende indelingen. Bekijk onze video op YouTube

De Adria Alpina: designed for peak performance

De nieuwe generatie Adria Alpina is designed for peak performance. Oftewel, hij staat altijd en onder alle omstandigheden zijn mannetje. Hij is gebouwd om het hele jaar door te gebruiken. De nieuwe Alpina heeft een elegante premium afwerking – zowel binnen als buiten – en een geweldige look & feel. Hij heeft het beste panoramaraam in de branche en volledig geïntegreerde led-verlichting. De Alpina is uitgerust met het Adria Alde verwarmingssysteem. Op het gebied van multimedia is er voor de Adria Alpina een heel scala aan opties verkrijgbaar.

En daarbij ook nog eens gewoon geweldig mooi

Maar, het eerste wat je ziet is gewoon een geweldig mooie caravan. De beste combinatie van prestatie, ontwerp en stijl. De vorm is duidelijk Adria. De letters van Adria en Alpina zijn uitgevoerd in chroom. De led-achterlichten zijn multifunctioneel. Je voelt je thuis in de nieuwe generatie Alpina. Ga onder het extra grote panoramaraam zitten en kijk hoe de zon onder gaat. Optioneel kun je nog kiezen voor de led-silhouetverlichting of een panoramadeur (afhankelijk van het model). Via het Adria MACH systeem stuur je alle functies aan via een app op je smartphone. Je hebt zo altijd de handleiding bij de hand en krijgt tegelijk alle benodigde informatie als je onderweg bent.

Ruim interieur

Elegant en sfeervol, dat zijn de interieurs van de nieuwe generatie Alpina. Ze zijn erg ruimtelijk. Daar zorgt onder andere de holle vorm van de bovenkasten voor. Opvallen doet zeer zeker de elektrische loungebank. Leuk detail is de oplaadbare lamp in huisstijl. Er is keus uit vier textielcombinaties voor de bekleding. Ook in de winter heb je het binnen lekker warm dankzij de Alde verwarming. De keuken mag worden gezien dankzij het gebruik van chromen elementen en echt hout. Slapen doe je meer dan goed op de echte binnenveringsmatrassen. In de badkamer meer opbergruimte dan ooit. Het aantal slaapplaatsen loopt in de negen verschillende indelingen uiteen van 2 tot 9.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies