Relax!

Heerlijke stoelen voor op de camping

image

€68,95

Abbey Camp Relaxstoel

Deze prachtige Abbey Chaise Longue III outdoor campingstoel heeft een strakke en stoere uitstraling en is de verbeterde versie van het vorige model. Het antraciet melange textilene doek is verstevigd en met elastische koorden aan het frame bevestigd.

image

€139,95

Travellife Barletta Relax Stoel

De Travellife Barletta Relax is de ultieme relaxstoel tijdens een vakantie op de camping of in eigen tuin. De trendy stoel is van alle gemakken voorzien. Zo is er zelfs aan een bekerhouder gedacht. Dus pak er een drankje bij, zet de stoel achterover en geniet.

image

€64,95

Casaria ligstoel klapstoel

Aluminium tuinstoel met hoge rugleuning. De hoge rug is verstelbaar en gemaakt van een hoogwaardig aluminium frame. Het hoofdgedeelte is uitgerust met een comfortabel kussen.

image

€59,-

Relaxstoel metaal

Relaxstoel in metaal. De stoel is verstelbaar via een gemakkelijke knop aan de zijkant. Met verplaatsbaar hoofdkussen. Textilene in taupe kleur. Donkerkleurig frame. Deze opvouwbare stoel is gemakkelijk op te bergen.

image

€49,-

Relaxdays ligstoel inklapbaar

Met deze klapstoel kun je overal relaxen in de zon. De met pvc omhulde polyester hoes is stevig en comfortabel tegelijkertijd. Het metalen frame zorgt voor een goede stabiliteit. Binnen enkele seconden is de stoel in elkaar geklapt. Daardoor is hij ideaal voor op de camping.

image

€223,-

Crespo relaxstoel

-Een zeer luxe en comfortabele relaxstoel met hoofdkussen. Deze stoel biedt maximaal comfort doordat de stoel traploos verstelbaar is. Daarnaast is deze stoel voorzien van een gepolsterde 3D stof die met elastiek is bevestigd.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!