Kijktip: wonen in je buscamper

Leven op zes meter; Clare doet het. Een buscamper in plaats van een hypotheek. Wil je meer zien over deze opvallende buscamper en de bijzondere dame die erin woont? Bekijk dan hier de video.

Kinderbed in de cabine

Af en toe een slaapplaats nodig voor een kleine kampeerder? De Sunlight dealer heeft een kinderbed dat precies past.

2 seconden tentje van Decathlon

Tweepersoons tentje Easy Fresh & Black. Snel opzetten en afbreken. Kost 100 euro. Bekijk hier.

Kook thuis als op de camping

Met de elektrische E-Braai van Cadac kun je thuis net zo lekker koken als op de camping. Binnen vier minuten is hij gebruiksklaar. Met traploos instelbare temperatuur, een uitneembare vaatwasbestendige vetpan en nog veel meer. De E-Braai kost 250 euro. Bekijk hem hier.

Camperplaatsen bij de boer

Het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC heeft de afgelopen periode twaalf aanvragen ontvangen van agrariërs die overwegen op hun erf een camperplaats in te richten.

Lees er hier alles over.

Leestip: De alleenganger

Aangeprezen als hét vakantieboek voor kampeerder, caravanbezitter en camperaar. Humoristisch, met diepgang en scherpe observaties. En zie de foto op de kaft. 464 pagina's. Prijs 24,95 euro. Als e-book 12,50 euro. Hier meer info.

Ook dit is Nederland Vakantieland

Op de Kortenhoefse Plassen genieten in je kajak.

Biologisch afbreekbaar servies is ook nog mooi

Weet je het nog? Melamineservies met bamboe moest uit de schappen. Nu is er het nieuwe Plant Fiber-servies van Point-Virgule. Oersterk en gemaakt van natuurlijke materialen. En daarbij ook nog eens gewoon mooi om te zien. Bekijk het hier.

Kampeerbox van de brandwondenstichting

Een kampeerbox met onder meer een schuimbrandblusser. Een CO-melder met 7 jaar garantie en een eerste hulp bij brandwondenkit. Je kunt de kampeerbox kopen. Of donateur worden, dan is hij gratis. Hier lees je er alles over.