De Beachy komt inclusief strandgevoel

De Beachy is een nieuwe caravan. Hobby maakt hem. Maar het is een zelfstandig merk. De Beachy doet zijn naam eer aan. Hij komt namelijk standaard met het strandgevoel. Deze caravan is anders, trendy én een lichtgewicht.

Beachy haalt strand binnen

De Beachy is anders. Geen koelkast, geen gasstel en geen toilet. Al is er wel de ruimte om deze kwijt te kunnen. Kwestie van een koelbox, een mobiel toilet en een los gasstelletje naar eigen wens aanschaffen. Zo kun je ook buiten koken. Of de koelbox mee naar het strand nemen. Ook geen verwarming. Want op het strand is het altijd mooi weer. De grote opening in de achterkant van de caravan haalt het strand binnen. Afgekeken bij de buscamper.

Drie modellen, groot bed, open achterkant

De Beachy komt beschikbaar in drie maten. De indeling is gelijk. Hij heeft achterin twee lange banken tegenover elkaar als zithoek. Face-to-face, zoals dat heet. Die zijn in de grotere maat Beachy langer. Je maakt er een ruim bed van. Zo ruim, dat je er ook met de kinderen zou kunnen slapen. Het keukenblok staat voorin meteen rechts naast de deur. Deze frontkeuken heeft een wasbak met kraan. Links naast het keukenblok een opbergruimte. Daar ook plek voor een mobiel toilet. Boven het keukenblok en tegen de linker zijkant een hip opbergsysteem. Op planken staan manden. Deze worden met gummi elastieken op hun plek gehouden. Net zo simpel als ingenieus. Erg leuk zijn de twee hanglampen. Ze zorgen uiteraard voor licht, maar ook voor sfeer. Zoals te zien op de foto hiernaast. De gebruikte stofkleuren en houttint zijn ook helemaal in sfeer. De tafel van de zithoek kan net zo makkelijk naar buiten.

Optielijst voor meer

Beachy 360 - 420 - 450

De Beachy 360 is 5,08 meter lang en weegt maximaal 900 kilo. De 420 is 5,68 meter lang en weegt maximaal 950 kilo. De 450 is 5,98 meter lang en weegt maximaal 950 kilo. Het laadvermogen ligt rond de 200 kilo. De prijzen beginnen rond de 12.000 euro. De Beachy is in principe bij elke Hobby-dealer verkrijgbaar. De Beachy heeft ook een eigen hippe website met daarop alle relevante informatie. Klik daarvoor op de button onder het videoblok.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies