Voor de voetjes

Sfeervolle buitenkleden

image

€29,95

Summer Oriental

Buitenkleed - Summer Oriental Grijs is een trendy en speels vloerkleed voor binnen én buiten. Het hippe design en frisse tonen van dit vloerkleed geeft dat beetje extra sfeer in de voortent. Gemaakt van 100% polypropyleen en makkelijk te onderhouden.

image

€55,54

Chill mat Azure - Large

Geniet van je vrije tijd in de buitenlucht met dit stijlvolle Bo-Camp buitenkleed van 2,00x2,07 meter! Het omkeerbare kleed heeft een andere print op elke zijde. Het maakt je tent, vouwwagen of voortent gelijk een stuk gezelliger. Het is gemaakt van polypropyleen, duurzaam en licht van gewicht.

image

€47,90

Scandinavisch buitenkleed

Dit buitenkleed staat net zo goed in de tent als onder een veranda en zelfs in huis misstaat het niet. Verkrijgbaar in verschillende maten vanaf 0,70x1,40. Het heeft een typisch scandinavische uitstraling waardoor het niet overheerst.

image

€34,95

Atmosphera 150cm

Stijl je tent of je voortent met dit ronde vloerkleed voor tuinmeubelen met een diameter van 150 cm en grijs of zwart met patronen. Klein rond vloerkleed met een diameter van 150 cm van gerecycled plastic met verschillende patronen. Ideaal voor op de camping.

image

€42,44

Leevz Chill Mat - Niagara

Een zeer trendy tapijt. Aan 2 kanten gedecoreerd, waardoor dit kleed aan beide zijden te gebruiken is. Dit tuintapijt is waterproof en schimmelwerend dus ook uitermate geschikt als picknickkleed, in de (voor)tent, onder de luifel, op het strand, in de tuin of in het park.

image

€39,95

Buitenkleed - 150 rond

Mooi rond zwart met wit kleed van plastic voor buiten. Doorsnee 150. Gezellig voor je tent of op het balkon onder je zithoekje. Goed te reinigingen, gemaakt van geweven plastic. Het kleed is gemaakt van gerecyclede kunststof.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!