Campings

in Limburg

Gulperberg

Panoramacamping die het hele jaar open is. Plekken met en zonder uitzicht, en eventueel met een panoramaterras. Op sommige plaatsen zijn huisdieren toegestaan. Bij de Comfortplaats van zo'n 100 vierkante meter groot is 10 ampère stroom inbegrepen. Ook heb je je eigen water toe- en afvoer en een tv-aansluiting op de plaats. De camping ligt midden in het Limburgse groen, met de nodige gezellige steden in de buurt.

Schatberg

Een kampeerplaats op een van de kindvriendelijke velden zorgt voor het ultieme vakantiegevoel wanneer je gaat kamperen met kinderen. Met meerdere speeltoestellen op het kampeerveld kunnen de kinderen heerlijk spelen en klimmen samen met hun kampeervriendjes. En de ouders, die kunnen heerlijk een boekje lezen in de stoel. Er zijn ook plekken met privésanitair en/of een eigen vaste keuken.

Geuldal

Kindvriendelijke familiecamping aan de rivier De Geul. Je kunt kiezen: een plek met schaduw of juist met veel zon. Vlakbij het sanitair of langs het water. De ACSI en ANWB Keycard zorgen voor korting. Voor campers zijn er speciale camperplaatsen. Deze zijn open tot en met 23 december. Dus met een camper kun je ook komen winterkamperen. Het verwarmde sanitairgebouw blijft open.

De Linde

Minicamping met 25 plekken midden in de natuur van Nationaal Park de Grote Peel. Voor rustzoekers en gezinnen. Ruim opgezette plaatsen en schoon modern sanitair. De camping is omringd door bossen. Wandel- en fietsroutes, zelfs speciale mountainbikeroutes. Op en rond de camping diverse activiteiten voor kinderen. Zo is attractiepark Toverland in de buurt.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

Scheyvenhof

Tussen Heythuysen en Leveroy in het landelijke buitengebied van de gemeente Leudal (Midden-Limburg). Veel groen, een ruime opzet en fraaie vergezichten over weilanden en bos. Met 28 standplaatsen. Er is onder meer voor mindervaliden een speciale toiletruimte (toegankelijk met rolstoel). De camping is ruim 300 dagen per jaar geopend.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.