Heerlijk eten op de camping met de kampeerlijn van Cadac

Lekker eten hoort bij een goede vakantie. De good old macaroni met Smac, ketchup en geraspte kaas heeft inmiddels plaatsgemaakt voor wat meer verfijndere gerechten, die je ook prima op de camping kunt bereiden. Met de kampeerlijn van Cadac zet je elke dag iets lekkers op tafel. En ben je toch nog gek op die macaroni met Smac? Natuurlijk zet je die ook binnen een handomdraai op tafel met een van onderstaande gasbarbecues en een kooktoestel van Cadac.

Citi Chef 40

In de meeste kampeeruitrustingen is nog wel een plekje voor de Citi Chef 40. Deze gasbarbecue is met zijn doorsnede van 40 centimeter lekker compact. Dankzij de draagtas is hij overal mee naartoe te nemen. Je gebruikt hem dus net zo makkelijk op de camping als op het strand. Deze gasbarbecue komt inclusief een pandrager, een bbq-rooster en een deksel met thermometer. Door het deksel aan de achterkant te haken, ontstaat een wind- of spatscherm. Het bbq-rooster heeft een keramische coating en een geïntegreerde hittespreider. Dit zorgt ervoor dat het rooster gelijkmatig heet wordt, zodat je je burger of portobello perfect kunt grillen. Na het eten is het natuurlijk tijd om af te wassen. Dat gaat makkelijk, aangezien de geëmailleerde vetpan uitneembaar is en dus makkelijk schoon te maken. Het is mogelijk de Citi Chef 40 uit te breiden met bijvoorbeeld een paellapan of een gecombineerde bak- en grillplaat.

En niet onbelangrijk: de Citi Chef 40 ziet er ook nog eens leuk uit. Hij heeft een fraai design en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, lichtblauw en olijfgroen. De Citi Chef 40 kost 199 euro. Meer informatie vind je hier.

Carri Chef 50

Wie kent de skottelbraai niet? Zoveel mensen hebben er inmiddels eentje naast hun kampeermiddel staan. De Carri Chef 50 is zo’n multifunctionele gasbarbecue die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. De doorsnede is 50 centimeter. Standaard komt hij met een skottel – de pan dus – een bbq-rooster en een pandrager voor andere pannen. Met het bijgeleverde deksel maak je van deze gasbarbecue een oven. Met de standaarduitrusting kun je dus al veel lekkers bereiden.

Wil je nog meer gerechten uit je campingkeuken toveren? Breid de Carri Chef 50 dan uit met bijvoorbeeld een paellapan, een tapasset of een pizzasteen. De Carri Chef 50 kost 299 euro. Meer informatie vind je hier.

Grillo Chef 40

De Grillo Chef heeft een doorsnede van 40 centimeter. Dat maakt hem iets kleiner dan de Carri Chef 50. Maar onderschat de Grillo Chef 40 niet! Op het barbecuerooster van deze compacte barbecue maak je namelijk de meest smakelijke gerechten klaar. Een pasta – of misschien wel gewoon de piepers – koken is geen probleem dankzij de pandrager, waar de meeste pannen op passen. De Grillo Chef 40 staat op drie poten en is dankzij de meegeleverde draagtas makkelijk ergens mee naartoe te nemen.

Het bbq-rooster is voorzien van Cadac’s GreenGrill-coating, waardoor hij binnen een mum van tijd weer schoon is. Ook voor de Grillo Chef 40 zijn allerlei accessoires verkrijgbaar. De Grillo Chef 40 kost 179 euro. Meer informatie vind je hier.

Safari Chef 30

Wie op zoek is naar een compacte alleskunner, hoeft niet langer verder te zoeken. De Safari Chef 30 is namelijk van alle markten thuis. Deze gasbarbecue heeft een doorsnede van 30 centimeter en is licht van gewicht. Desondanks biedt hij maar liefs vier kookoppervlakken: een bbq-rooster, een pandrager, een bakplaat én een deksel die ook als pan is te gebruiken. Ook de Safari Chef 30 heeft een geïntegreerde hittespreider en een GreenGrill-coating. De afneembare vetpan is na gebruik makkelijk te reinigen. Dankzij de inklapbare pootjes is deze kleine krachtpatser nog compacter op te bergen. Natuurlijk is een opbergtas meegeleverd. De Safari Chef 30 is verkrijgbaar als lagedruktoestel – de LP-versie – en als hogedruktoestel, de HP-versie.

De LP-versie werkt met een slang en drukregelaar op een hervulbare gasfles of met een Cadac Power Pak. Voor de HP-versie gebruik je een EN417 gascartridge. De Safari Chef 30 kost 129,95 euro. Meer informatie vind je hier.

2-Cook Pro Deluxe

De echte campingchef kan zijn hart ophalen aan de 2-Cook Pro Deluxe. Dit kooktoestel heeft namelijk twee branders die tegelijkertijd zijn te gebruiken. De branders hebben twee pandragers, een bakplaat en een grillplaat. Kook de pasta en maak tegelijkertijd de saus. Zet koffie en bak intussen een pannenkoek. Of grill een stukje vlees en maak op de bakplaat een eitje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kooktoestel is licht van gewicht en komt in een handige opbergtas.

De antislipvoetjes van rubber voorkomen dat de 2-Cook Pro Deluxe tijdens gebruik gaat schuiven. De 2-Cook Pro Deluxe kost 139,95 euro. Meer informatie vind je hier.