Zit eraan of zet erbij

Zes mooie kampeertafels

image

€92,69

Bo-Camp Richmond

Een luxe bamboe tafel met stijlvolle afwerking. Deze watervaste tafel is in één beweging uitgeklapt. Daarna weer eenvoudig en compact inklapbaar en hierdoor ideaal voor op de camping. Deze tafel is voorzien van een bamboe tafelblad en een lichtgewicht aluminium frame. De poten zijn in twee verschillende hoogtes verstelbaar (36/55 cm).

image

€23,75

Campingkrukje - met blad

Dit campingkrukje met blad mag gewoon niet ontbreken in je kampeeruitzet. Je wilt immers niet te veel spullen meenemen en daarom is dit krukje een topper. De combinatie van bijzettafeltje en krukje maakt dat je zorgvuldig met de ruimte en gewicht omgaat.

image

€29,95

Campingtafel houtlook aluminium

Aluminium opklapbare kampeertafel van 80x60 centimeter met MDF-plaat in houtlook. Robuuste klaptafel van aluminium, die snel en eenvoudig kan worden opgezet. De ideale metgezel op de camping.

image

€144,95

Industrial look - Woodbine

Een stijlvolle aluminium tafel met een industriële uitstraling en houtlook tafelblad. Door middel van stelschroeven zijn de tafelpoten af te stellen op een ongelijke ondergrond. De poten zijn in drie verschillende hoogtes verstelbaar (55/65/70). Daarnaast is de tafel zeer compact als koffermodel op te bergen door de afneembare poten en een deelbaar blad. Bovendien is de tafel voorzien van een net onder het MDF-tafelblad om spullen in op te bergen, en een handgreep waardoor de tafel gemakkelijk is mee te nemen.

image

€69,99

Picknicktafel - Basic

Aan deze golden oldie hebben wij goede herinneringen. Picknicktafel met vier zittingen. Beschikt over een stevig stalen frame met een ABS-tafelblad. Deze picknicktafel is eenvoudig en zeer compact in te klappen.

  • In te klappen tot een compacte koffer
  • Maximaaldraag toegestande gewicht: 60 kg
  • Geschikt voor vier personen
  • Stevige en stabiele kwaliteit
  • Zithoogte: 40 centimeter en bladhoogte: 67 centimeter
image

€99,95

Kampeertafel XL 160x80

Eenvoudige mooie en compacte XL-campingtafel is ideaal om mee te nemen en op te bergen dankzij de kleine verpakking en het lage gewicht. De klaptafel is stabiel. Het tafelblad is bestand tegen zware voorwerpen (max. 50 kg) en het tafelblad is gemakkelijk te wassen met water en zeep. De campingtafel is binnen enkele seconden opgezet.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!