Groene en gele milieuzone in NL

Utrecht en Arnhem hebben een groene milieuzone. Sinds kort heeft Amsterdam er ook eentje en in Den Haag is het bijna zover. Dieselvoertuigen met een emissieklasse van 4 of hoger mogen hier in. Naast de groene zone kent ons land ook een gele milieuzone. Lees hier alle regels over deze zones.

Plastic Fantastic in het Erwin Hymer Museum

Tip voor als we weer de grens over mogen: 'Plastic Fantastic'. Campers en caravans van kunststof. Dat was in 1950 dé toekomst. Meer info lees je hier.

Handige gids voor wie een camper koopt of huurt

Heb je een camper gekocht of denk je daarover? Of ga je een camper huren? Dan is de gids 'Met de camper op pad' een aanrader. Een gids als introductie in het camperleven. Bekijk hem hier.

Buiten koken met de Isabella Camp-let Passion vouwwagen

Rits de rechterzijwand uit de tent van de Isabella Camp-let vouwwagen en kook lekker in de buitenlucht. Meer weten? Bekijk de Camp-let Passion hier.

VW van Playmobil

We kennen hem natuurlijk van Lego. Maar ook Playmobil heeft nu de iconische Volkswagenbus als camper.

Bekijk en bestel hem hier.

Camperplaats Helden

Camperplaats Onder en Eindt in Helden mag blijven. Wel moet het terrein anders worden ingericht. Lees het verhaal op de site van de NKC.

'Wie is de mol?' achterna met de camper

Het laatste seizoen van de hitserie 'Wie is de mol?' speelde zich af in Tsjechië. Dat leverde schitterende beelden op. Voor wie al plannen voor een Tsjechische reis wil maken, heeft de NKC een mooie tip. Op de site staan zes plekken die in het programma te zien waren. Plekken waar het prachtig reizen is met de camper. Wil jij zo gauw het weer kan en mag de mol achterna? Kijk dan op de site van de NKC.

Opladen is niet gratis

Binnenkort nemen we op de site de Audi e-tron 55 Quattro onder de loep. We vragen ons af hoe goed hij is als trekauto. Je hoeft je niet meer druk te maken over de diesel- of benzineprijzen. Maar je elektrische auto opladen is ook niet gratis. De ANWB rekende uit dat dit in ons land gemiddeld 0,063 euro per kilometer kost. Bekijk hier het hele artikel over opladen.

Ridderbeks in Echt verder als Rutten Ridderbeks

Jos Ridderbeks heeft zijn bedrijf verkocht. Harold en Harm Rutten nemen het stokje over. Ze zijn in de regio bekend van het bedrijf Volvo Rutten. Het team blijft ongewijzigd, de goede zorg en de service ook. Desiree Van der Poel-Ridderbeks blijft aan als vestigingsmanager. Lees hier het hele verhaal.