Campings

op de Waddeneilanden

Middelpôlle

Middelpôlle is een Natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. Het terrein ligt op Ameland, vlakbij het dorp Nes. Tussen bos en duin. Gezien de coronaregelgeving kun je niet op de bonnefooi komen en reserveren is verplicht. Maar daar staat tegenover dat de vogels je wakker fluiten en de konijnen rond de tent huppelen als je er bent.

De Duinkant

Camping de Duinkant ligt op Terschelling. Het strand is dichtbij en natuurgebied de Boschkant is de achtertuin van de camping. Ga wandelen, fietsen of maak een tocht met een huifkar. Wadlopen, surfen, klimmen en klauteren; het kan allemaal. Met de Caravanactie krijg je ook nog eens korting op je overtocht. Ook met de camper. Lees er hier meer over.

De Robbenjager

Camping De Robbenjager ligt op Texel. De camping heeft een voetbalveld, een speeltuin en diverse vogelspotplaatsen. Prima geschikt voor een gezin met kinderen. Er is ook een hondendouche. Het gezellige De Cocksdorp ligt op zo'n 2,5 kilometer. Het centrale sanitairgebouw is verwarmd. Er zijn ook speciale camperplaatsen op de camping. Wifi is gratis en de auto kan naast de caravan of tent staan.

Seedune

Camping Seedune ligt op Schiermonnikoog. Acht hectare duinlandschap, waar kamperen nog echt kamperen is. Op de camping enkele zandbakjes voor de kleintjes. Naast de camping het openlucht zwembad, de tennisbaan, een voetbalveld en het speelbos. Er is een receptie annex kantine met een knusse open haard. Natuurlijk kun je ook fietsen huren.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

De Krim

De Krim ligt op Texel. Het is een vijfsterrencamping met een binnen- en een buitenzwembad. Ook een indoor speelparadijs en een klimbaan zijn aanwezig. De camping ligt vlakbij de vuurtoren en De Cocksdorp. Op sommige kampeerplaatsen is er privésanitair. Kindvriendelijk en dichtbij het strand en de zee.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.