Goed voorbereid

Zo blijf je lekker warm

image

€109,95

Nomad Tennant Creek

Dit is een supercompacte drieseizoenen slaapzak met inritsbare voering, ontworpen voor kampeerders die het hele jaar door buiten slapen. Niet goedkoop, maar geschikt voor -2 graden!

image

€36,99

Lumaland - mummieslaapzak

Deze slaapzak is uitgerust met een dubbele ritssluiting, contourcapuchon, een warmtekraag en trekkoorden voor optimale thermische regulering en isolatie. Betaalbaar en geschikt voor -5 graden.

image

€49,95

Nomad Condor junior

Een no-nonsense dekenmodel slaapzak voor kinderen tot 1,35 meter. De buitenkant is gemaakt van polyesterkatoen, de binnenkant van comfortabel katoen. Geschikt voor 4 graden.

image

€64,99

Coleman Heaton slaapzak

Een zeer comfortabele slaapzak. Deze slaapzak is geschikt voor gebruik vanaf -12 graden en zeer comfortabel vanaf 7 graden. Door de warmtekraag wordt warmteverlies rond de schouders en nek geminimaliseerd.

image

€148,90

Lowland donzen slaapzak

Ben je geen rasechte kampeerder, maar ga je wel eens een keer een zomers weekendje kamperen? Dan is Lowland Outdoor Companion Economy de ideale keuze voor jou. Geschikt tot 5 graden.

image

€57,89

Eurotrail Slaapzak Antarctic

De Antarctic slaapzak is vervaardigd van een speciaal bewerkt (peach finished) polyester wat zeer zacht en vriendelijk op de huid aanvoelt, is ademend en waterafstotend. Hij is geschikt voor -3 tot -6 graden omgevingstemperatuur.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!