Campings

in Toscane

Podernuova

Agricampeggio Podernuova BP is een boerderijcamping midden in de Toscaanse heuvels. De boerderij heeft 56 hectare aan wijngaarden, olijfbomen en velden. Vlakbij ligt het stadje Pomarance. Ook San Gimignano en Siena liggen niet ver. Er zijn, naast tien vaste plaatsen, ook tien plekken waar je je eigen kampeermiddel kunt neerzetten. Er zijn twee zwembaden en het sanitair is schoon. Het campingrestaurant gaat open op aanvraag.

Lago Le Tamarici

Camping aan de rand van het meer Le Tamarici. De camping ligt bij het dorpje Coltano. Dat ligt op zijn beurt precies tussen Pisa en havenstad Livorno. In het dorpje krijg je alles wat je nodig hebt, zo is er een supermarkt en vind je er enkele restaurants. Ook een pinautomaat is aanwezig. De camping heeft 44 plekken. Er is gratis wifi en ook een camperserviceplaats. Koken kan in de vuurpotten bij de rand van het meer. Of in het restaurant.

Panoramico Fiesole

Deze camping ligt bovenop een heuvel tussen de bomen in een park. Het uitzicht alleen al maakt hier staan de moeite waard. Vanaf sommige kampeerplekken heb je een prachtig zicht op de stad. Het centrum van Florence ligt op 7 kilometer. De camping heeft een zwembad, een speeltuin en een restaurant. Verse broodjes krijg je elke ochtend in de campingwinkel. Er gaat dagelijks een pendeldienst naar het centrum van het charmante Fiesole.

Mareblu

Grote camping aan de Toscaanse kust. Dus compleet met animatie in het hoogseizoen. De camping ligt op loopafstand van het strand in een bos. Er zijn naast een zwembad ook diverse sportfaciliteiten aanwezig. Er zijn een restaurant, een café en een pizzeria. Verder een supermarkt, een groentewinkel en een kiosk. De camping is een prima uitvalsbasis om alle hotspots van Toscane te bezoeken.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

Torre Pendente

Kamperen in de natuur op 10 minuten loopafstand van het centrum van Pisa. Dat kan op deze mooie familiecamping. Al het andere moois in de omgeving kun je met de auto bezoeken, maar ook met de trein. Het treinstation ligt op 300 meter van de camping. En in 15 minuten sta je ook op het strand. Alles bij de hand dus. De camping heeft een supermarkt en een restaurant/pizzeria. Ook is er een groot zwembad aanwezig.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.