Winterkamperen

Zes handige hulpjes

image

€58,24

Raamisolatieset

Zelfs als je alleen een rondje Nederland maakt, kan het nog aardig koud worden. Raamisloatie zorgt ervoor dat de warmte niet te snel naar buiten verdwijnt. Deze set is geschikt voor alle Fiat Ducato-, Peugeot Boxer- en Citroën Jumper-modellen vanf 2007 en breng je aan op de binnenkant van het raam. In de zomer houdt deze set de warmte buiten.

image

€307,30

Thermoval raamisolatie

De isloatie aan de binnenkant van de ramen is lekker compact en makkelijk op te bergen. Het heeft wel een nadeel en dat is condens. Met isolatie aan de buitenzijde wordt condens grotendeels voorkomen. Deze Fiamma Termoval isolatie heeft nog een groot voordeel. Je kunt de voorruit vrijmaken om overdag de zon binnen te laten. Wist je dat de zon op de voorruit wel 2kw verwarming kan leveren?

image

€84,95

Camper sneeuwkettingen

Wie met de camper naar de sneeuw trekt om te winterkamperen, heeft natuurlijk winterbanden. Maar mocht het onverhoopt een tandje erger worden, dan kom je met de juiste sneeuwkettingen altijd weer uit de narigheid. Camper sneeuwkettingen zijn anders dan die voor een personenauto. Dat heeft met het gewicht van de camper te maken.

image

€11,95

Thermo en waterproof werkhandschoen

OX-ON Winter Comfort zijn 100% waterdichte en extra warme werkhandschoenen voor het aanbrengen van de sneeuwkettingen. De handschoen is goed geïsoleerd met een perfecte pasvorm, vingergevoel en veiligheid. Hij houdt je handen warm en heeft een sublieme grip, of het nu nat of droog is. Met de OX-ON Winter Comfort 3309 krijg je een extreem zachte en comfortabele handschoen met een dubbele latexcoating.

image

€34,-

Aluminium sneeuwharingen

Die wintervoortent opzetten in de sneeuw vergt een serieuze tentharing. Doordat hij zo breed is, biedt hij perfecte houvast. De haring beschikt over een gat in het midden waardoor de haring ook als grondanker is te gebruiken. De haring is geschikt voor sneeuw, zand en gras en niet bedoeld voor een harde ondergrond. De haring is rood geanodiseerd voor optimale zichtbaarheid.

image

€69,90

Verwarmde voetenmat

Warme voeten zijn belangrijk in de winter. Als je voeten warm zijn, dan voelt alles warm aan. Deze verwarmde voetenmat is ideaal voor in de caravan of camper, mits je aan de stroom staat. Hij werkt dus op 230v en is Kema gekeurd. De mat verwarmt tot 33 graden.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!