ANWB Caravan en Camper van het Jaar

Het kampeerjaar 2021 is aangebroken. Een mooi moment om nog eens aandacht te vragen voor de Caravan en Camper van 2021. Bekijk hier onze video's over respectievelijk de Adria Adora en de Eura Mobil Activa One.

Caravannen! Caravan van het Jaar

In ons vorige magazine hebben we hem uitgebreid uitgelicht: de Eriba Nova Delight. Bij de verkiezing van Caravannen! Magazine won deze Eriba in de categorie 'senior caravans'. Bekijk hem hier.

Plannen maken!

Ook druk met plannen maken voor als we weer kunnen reizen? Je hoeft niet ver weg om mooie plekjes te vinden. Zo is de foto hiernaast genomen ergens tussen Bingen en Koblenz in Duitsland. Weet jij waar precies?

Defender terug als Ilineos Grenadier

Ben je op zoek naar een auto voor een daktent of die een caravan of vouwwagen kan trekken? De Grenadier lijkt als twee druppels water op de roemruchte Landrover Defender. Hij gaat volgend jaar in Frankrijk in productie. Prijs: ca. 40.000 euro.

Heb jij hem al?

Het enige echte Campingtrend-mondkapje. Vier verschillende kleuren en met print van een camper, caravan, tent of camping. In drie maten. Bestel het mondkapje hier.

CP Hasselt

In het Overijsselse Hasselt opende CamperparkHasselt.nl de deuren. Er is plek voor vijftig campers. Die staan direct aan het water. Lees meer op de site van de NKC.

Oranje Gids Kleine Campings bestellen

Plannen maken? In de Oranje Gids staan de mooiste kleine, boeren-, mini- en natuurcampings van Nederland en Europa. Hij kost ­inclusief MCC kortingscard 12,95 euro. Hier te bestellen.

De top 100 van Nederlandse campings volgens onze oosterburen

Onze campings zijn populair bij Duitse kampeerders. Dit is de top 100 van Nederlandse campings volgens onze oosterburen.

Zeven camperplekken rond het IJsselmeer voor meer dan 10 euro per nacht

Op zoek naar een mooi camperplekje? Wat denk je van een rondje IJsselmeer? Wij bezochten zeven cp's. Bekijk hier onze video.