Carado V339 Europa Edition halfintegraal

De Carado V339 is een smalle halfintegraal. Toch staat de V voor Van. Hij is namelijk net zo smal als een buscamper. De V339 is er nu in een speciale editie als Europa Edition.

Carado V339 is derde Van

De Carado V339 is het derde Van-model van Carado. Na een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en enkele bedden is er nu ook een versie met een queensbed. De V339 is meteen de langste van de familie. Hij meet 6,86 meter. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat het queensbed een vorstelijke lengte van 2 meter heeft. Ook in de V339 zien we naast het keukenblok een halfhoge kast. Het grote voordeel hiervan is dat je in de camper vrij zicht hebt van voor tot achter. Dat maakt dat de indeling erg ruimtelijk aandoet.

Actiemodel V339 Europa Edition

De Carado V339 is er nu ook als bijzonder aantrekkelijk actiemodel. De speciale Europa Edition was dit jaar zo'n succes dat hij ook in 2021 in de showroom blijft staan. Basisvoertuig van dit actiemodel is de 120 pk sterke Fiat Ducato. Opvallen doet deze zeer complete halfintegraal door zijn lichtmetalen velgen en zijn cabine in het grijs. De bumper is in dezelfde kleur gespoten. De chromen grill steekt mooi af. In het interieur vallen de chique witte kastkleppen op. De bekleding is deels stof en deels leer. Erg praktisch zijn ook de usb-aansluitingen in de comfortabele zithoek.

Look en comfort

Naast de look kreeg ook het comfort extra aandacht. Zo is de cruise control standaard, evenals de led-dagrijverlichting. Ook aan de bijrijderskant zien we een airbag. Het systeem voor de bandenspanningscontrole helpt je de banden op de juiste druk te houden. De Europa Edition is verder uitgevoerd met een mooi mulitmediasysteem, compleet met navigatie en achteruitrijcamera. We noemen ook nog eens de airco op de motor.

Rijk uitgerust, hoog laadvermogen

De Carado V339 Europa Edition is rijk uitgerust, compact en heeft een hoog laadvermogen. Bij een maximum gewicht van 3500 kilo heeft de V339 namelijk een laadvermogen van 823 kilo. Daardoor kun je de grote garage ook echt volladen. Desgewenst mag er nog 2000 kilo geremd aan de trekhaak. De Carado Van is slank en wendbaar. Een prima camper voor een stendentrip. Ondanks de compacte maten heeft hij een ongelofelijk ruimtegevoel. De Carado Van met vier zitplaatsen en twee slaapplaatsen ­is een camper van de Erwin Hymer Group. Hij is te koop vanaf 58.390 euro.