Campings

in de Belgische Ardennen

Outdoorcamping Barvaux

Een middelgrote camping met honderd plekken in de vallei van de Ourthe. Direct aan de rivier en vlakbij Durbuy. Naast wandelen en fietsen zijn er outdooractiviteiten te doen als kayakken, abseilen en mountainbiken. Campers zijn welkom tot een maximale lengte van 7 meter. Een kampvuur maken is toegestaan en honden zijn welkom. Groepen niet.

l'Escargot

Ruime plekken, van tussen de 100 en 150 vierkante meter. Bijna allemaal met hun eigen waterkraan en afvoer. Ook zijn er plaatsen met privésanitair. Er is wifi en de broodjes worden desgewenst tot aan de tent gebracht. Vlakbij de nodige dorpjes die een bezoek waard zijn zoals Spa en Theux. Luik ligt op 35 kilometer, Maastricht op 55 kilometer.

La Cascade

Ontbijten aan de rand van het riviertje de Amblève. Kayakken, vissen of met de kinderen een dammetje bouwen. Wandelen, fietsen en genieten van de rust en de natuur. Natuurlijk heeft het gezellige barretje ook lekkere Belgische biertjes. Deze kleine camping in Stavelot heeft maar vijftig plaatsen. Er is wifi en een winkeltje, de Superette.

La Clusure

Aan de voet van de Ardennen, vlakbij het charmante stadje Rochefort. Ook de beroemde grotten van Han zijn dichtbij. Op de camping zelf is van alles te doen. Van boogschieten tot petanque. Kinderen kunnen gratis meedoen met de kinderclubs. Er is een bar, een restaurant en een American Diner.

Meer campings

Op onze website vind je de campings waar wij zelf zijn geweest.

Le Roptai

Normaal gesproken het hele jaar open (nu door de coronamaatregelen even niet). Gelegen in de zon op een zuidhelling aan de rand van de Ardennen. Je krijgt bij aankomst meteen een berg informatie over alles wat er in de omgeving te doen is. In het winkeltje koop je van alles: van vers brood tot aan Campingaz. Er is ook een gezellige kantine.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.