Tijd voor gezelligheid

Kampeercadeaus onder de kerstboom

image

€17,50

Caravanity Camping Kookboek

Na het succes van Caravanity heeft Femke Creemers het Caravanity Camping Kookboek geschreven. De echte culi's en foodies komen er wel uit, maar de meesten van ons vinden het nog altijd lastig om een smakelijke, maar niet al te ingewikkelde maaltijd te bereiden op een of twee pitjes bij de tent of caravan. Femke Creemers verzamelde de beste recepten, geeft tips voor de handigste keukenattributen en ontneemt je ieder excuus om 's avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar. Het Caravanity Camping Kookboek biedt volop inspiratie om van iedere campingmaaltijd een feestje te maken!

image

€25,95

Led CREE zaklamp oplaadbaar

Hoge kwaliteit oplaadbare zaklamp met zeer hoge lichtopbrengst. Sterke aluminium lamp met zoomfunctie, op spot-stand schijnt het licht honderden meters ver. Met het powerknopje kan de led worden ingeschakeld, 1x indrukken = fel licht, 2x indrukken is 70% licht, 3x indrukken is 30% licht, 4x indrukken is een fel flitslicht te gebruiken om bijvoorbeeld waarschuwingssignalen te geven. Compleet met rode opzetkegel. Door de hoog vermogen li-ion accu kan de lamp lang op volle sterkte werken. De accu blijft vol als je de lamp niet gebruikt. Afmetingen zaklamp (L) 22 cm (D) 3,2 cm.

€25

Lonely planet Wijnroutes Europa

In Lonely Planet Wijnroutes Europa ontdek je veertig gedetailleerde routes door interessante Europese wijnstreken. Van Alentejo in Portugal tot Transsylvanië in Roemenië en van South Downs in Engeland tot Puglia in Italië. Ontmoet de wijnmakers van de beste lokale wijnhuizen en ontdek de plaats, de mensen en hun tradities aan de hand van de plaatselijke wijn. Met beoordelingen van wijnhuizen, praktische informatie over waar te verblijven en indrukwekkende foto’s. Bezoek met dit boek de opwindendste toeristische wijnregio’s van Europa!

image

€17,99

Spel CODENAMES

Vijfentwintig spionnen liggen op tafel. Eén speler van elk team weet welke bij zijn team horen. Lukt het hem aanwijzingen te geven van één woord, zodat zijn team de juiste mensen aanwijst en als eerste contact maakt met alle spionnen? Inhoud: - 16 spionkaarten in twee kleuren - 1 dubbelspionkaart - 7 onschuldige omstanderkaarten - 40 sleutelkaarten - 1 spelregels - 1 kaarten standaard; - 1 zandloper - 200 kaarten met 400 codenamen. In Codenames kennen twee rivaliserende geheime diensten de geheime identiteit van de 25 spionnen.

image

€42,95

Lichtsnoer voor voortent of luifel

Dit gezellige Seventh Studio lichtsnoer fleurt elke voortent of luifel op. Het lichtsnoer is uiterst geschikt voor buiten en binnen. Je hangt het lichtsnoer eenvoudig op door de aanwezige haken op de fittings. De lampen geven een warm wit licht en zijn hierdoor de ideale sfeermaker. De set bevat 25 fittings en twee reservelampen. Het snoer is 7,62 meter lang. Van de boom naar de luifel en zo naar de andere boom. Supergezellig!

image

€15,75

VW T1 campingmok

De Volkswagen T1 is altijd leuk, zeker op de camping. Deze robuuste mokken van stootvast keramiek zijn er in verschillende kleuren. Ze zijn gebaseerd op de Volkswagen T1 kampeerbus uit 1965. Kleuren: rood, oranje en groen. Hoogte: 10cm Breedte: 8.5 cm Lengte: 14 cm

Deel deze aanbiedingen met vrienden!