Kroatië


Istra Premium Campingresorts

Italië


Family wellness camping Vidor

Oostenrijk


Stubaital

We kunnen in deze tijd nog even niet op pad vanwege de bekende redenen: oranje gebieden, lockdowns en oplopende besmettingscijfers in diverse landen. Gelukkig gloort er licht aan het eind van de tunnel. In ons land lijkt de tweede golf op zijn retour en er is een vaccin dat veelbelovend is. We kunnen niet weg, maar wél plannen maken. Bij dat plannen maken willen we je graag een handje helpen. Daarom op deze pagina drie video's van reizen die wij eerder maakten. Het brengt je misschien op het idee om dezelfde bestemming eens verder uit te gaan diepen. Daarbij is het motto: wat in het vat zit verzuurt niet.

In de eerste video zijn we in het zonovergoten Kroatië op het Istra premium campingresort. Dit was tot voor een paar jaar een nudistenparadijs maar inmiddels is het een luxe camping voor gezinnen. Nieuwe super luxe toiletgebouwen en een groot zwemparadijs. Een aantal themarestaurants en vermaak voor de kinderen en ouders in het nieuwe receptiegebouw.

De tweede video komt uit de Italiaanse Dolomieten. Je kunt zien dat het niet alleen in de zomer prima toeven is in het land van zon en pizza. Vidor is een camping met wellness, groot zwembad met glijbaan voor de kleintjes en een goed restaurant, dat gun je jezelf.

Wat je zoal in het Stubaital kunt doen, laten we zien in de derde video. Met de dikke jas aan en de warme muts op het hoofd nemen we je mee de witte wereld in. Okay, deze winter zit het er misschien niet in maar plannen maken is leuk, toch? Wij hebben in het Stubaital heerlijk gewandeld en zijn in de gletsjer geweest. Het was voor ons de eerste keer dat we een gletsjer bezochten.

Nederland


Delft

Engeland


Met de camper door de Eurotunnel

Duitsland


Relaxen aan de Moezel

We noemen plekken waar we ooit zijn geweest en met plezier op terugkijken. Misschien een mooie inspiratie voor een toekomstige trip? Een vakantie in eigen land is geen straf. Integendeel. Er is nog heel wat in Nederland te ontdekken. Het zal menigeen verbazen wat ons land allemaal te bieden heeft. Zo bezochten wij enige tijd terug Delft. We beklommen er de toren van de nieuwe kerk en keken natuurlijk op het Prinsenhof. Bij de video ook een link naar de camping.

Hoe aantrekkelijk is Engeland na de Brexit als vakantieland? Dat zal nog even afwachten zijn. Hoe duur of goedkoop is de Britse pond straks? Of je nu wel of niet naar de overkant gaat, weet dat je met de camper ook kunt kiezen voor de Eurotunnel. Wij deden dat in 2015 en dat bleek prima te gaan. Simpel en snel. In de video nemen we je mee op deze trip.

Niet ver over de grens en toch helemaal buitenland. Dat is Duitsland. Een land dat iedere keer opnieuw verrassend afwisselend blijkt te zijn. Heel populair is de streek langs de Moezel. Veel campings en camperplaatsen, al dan niet gratis. Wij bezochten camping Fortuna, waar de schepen zo'n beetje onder je luifel doorvaren.

Meer dan 100 kampeervideo's online