Sunlight T 68 Adventure Edition

Ontdek de nieuwe Sunlight T 68 Adventure Edition. Bij Sunlight denken ze anders. Ze ontwerpen creatief. De Adventure Editions hebben een heleboel extra’s, extreem veel stijl en zijn perfect voor het beleven van avonturen. Kijk hier.

10 x Kersthapjes

Het ziet er naar uit dat het jaarlijkse uitje naar de kerstmarkt niet door gaat. Toch in kerstsfeer komen? Maak dan je eigen kersthapjes.

Thule Tepui Foothill

Dit nieuwe smalle model daktent is 110 centimeter breed. Slapen met zijn tweeën en ook nog ruimte op het dak voor je fiets of kayak. Dit jaar nog in de showroom. Naar de site van Thule.

Nieuwe Garmin

Garmin introduceert de Vieo-serie. Een combinatie van camperspecifieke navigatie en Fusion Premium infotainment. De Vieo 752, 852 en 1052 zijn ook te verbinden met het geïntegreerde boordsysteem.

Heb jij hem al?

Het enige echte Campingtrend-mondkapje. Vier verschillende kleuren en met print van een camper, caravan, tent of camping. In drie maten. Bestel het mondkapje hier.

Zaanse Schans

Campers mogen niet langer overnachten op de parking van de Zaanse Schans. Na drie jaar gedogen maken teveel klachten daar een eind aan, zo laat de gemeente Zaandam weten. Een nieuwe plek wordt gezocht. En dat is puzzelen, want de ruimte rondom de Zaanse Schans is beperkt.

Camping Kostverloren ook in de winter open

Camping Kostverloren aan de rand van Nunspeet blijft deze winter open, zo laat de NKC op haar site weten. Bossen en het Veluwemeer liggen op fietsafstand van deze gezellige camping. Lees hier het hele verhaal.

Coronakerstbal

Heel actueel en weer eens wat anders dan een caravan of camper in de kerstboom. Bestel de coronakerstbal via deze site.

Nog op zoek naar een gratis camperplekje?

Genoeg van het binnen zitten? Wij hebben zeven tips voor een mooi én gratis camperplekje rondom het IJsselmeer. Kijk hier onze video.