Eriba Nova Delight

De Eriba Nova Delight is een luxueuze compacte caravan voor mensen die graag reizen. Compleet uitgerust en toch scherp geprijsd. Met een hoog wooncomfort en een uitstekende isolatie.

Royaal uitgerust

De Eriba Nova Delight is een speciale uitvoering van de Nova Light. De Delight is nog rijker uitgerust en dat tegen een zeer scherpe prijs. Hij is compact en wendbaar. De caravan kenmerkt zich door een laag eigen gewicht, waardoor het mogelijk is om heel wat vakantiebagage mee te nemen. Hij mag tot maximaal 1500 kilo worden beladen. Het wooncomfort staat op een hoog niveau. Zo heeft hij bijvoorbeeld een zeer ruime stahoogte. De standaard vloerverwarming draagt bij aan extra comfort. Voor de wat koelere avonden of in de winter is dat een uitkomst.

Beproefde bouwwijze

Aan de Eriba Nova Delight heb je een prima caravan in de koudere seizoenen van het jaar. De genoemde vloerverwarming helpt daarbij. Maar de Delight kan door zijn PUAL-bouwwijze ook nog eens bogen op een meer dan uitstekende isolatie. Dat maakt dat het een reisgezel voor het hele jaar is. En die ziet er ook nog eens gelikt uit. Want van het uiterlijk van de Nova Delight kun je alleen maar blij worden. De gladde zijwanden zijn uitgevoerd in Crystal Silver. De designbestickering en kunststof disselbekleding geven hem extra cachet. De lichtmetalen wielen staan daar uitstekend bij. Oftewel, het is gewoon een plaatje om te zien.

Als Delight 442 en 465

De Eriba Nova Delight is er in twee uitvoeringen. Bij de 442 achterin een tweepersoonsbed in de lengte. Dit bed, over de volle breedte van de caravan, heeft vooraan de bekende V-vorm voor het gemakkelijk in- en uitstappen.

De 465 heeft achterin een Frans bed, met daarnaast de ruime badkamer. In het midden het keukenblok en kastruimte. Voorin de comfortabele zithoek. Voor welk model je ook kiest, de aerodynamische opbouw hebben ze beide. Dit zie je terug in het gunstigere brandstofverbruik.

Scherpe prijs

Het woongenot in de Nova Delight staat op een hoog niveau. De gezellige zitgroep heeft comfortbekleding met de bekledingsstof Pico. De deur heeft natuurlijk een hor. De Delight is tenslotte voorzien van AL-KO stabiel uitdraaisteunen met big-foot. De hele uitrustingslijst is na te lezen onder de knop 'Naar de flyer'. In de lijst staan alle extra's met prijs genoemd. Als klant heb je bij de Delight 442 een voordeel van 3.005 euro. Bij de 465 loopt dat voordeel zelfs op tot 3.205 euro. Beide modellen staan nu voor 23.990 euro in de showroom.

Het actiemodel Eriba Nova Delight is te bewonderen bij de Eriba-dealers. Klik voor een dealer bij jou in de buurt op de onderstaande knop.