Gebruikte caravans met vloerverwarming

Ben je op zoek naar een gebruikte caravan? Wat dacht je van een exemplaar met vloerverwarming? Des te eerder in het seizoen kun je op pad. Heerlijk, 's avonds op je sokken lopen zonder koude voeten.

De hier genoemde gebruikte caravans zijn te vinden op Marktplaats, al kan de desbetreffende advertentie inmiddels verlopen zijn. Je kunt dan wel zoeken naar hetzelfde caravanmerk en -type. (De gebruikte foto's zijn ter illustratie en niet uit de advertenties).

Dethleffs Camper 510 TK

Deze Dethleffs Camper is een ruime gezinscaravan met kinderkamer. Op Marktplaats vinden we een exemplaar uit 2008 voor 14.500 euro. De (eerste) eigenaar verkoopt hem omdat de kinderen simpelweg te groot zijn geworden. In deze caravan kun je met tot aan zes personen slapen. Deze Camper weegt leeg 1220 kilo en mag tot aan 1500 kilo worden beladen. Dat is een laadvermogen van 280 kilo. En dat is natuurlijk prettig met een groot gezin.

Twaalf verschillende indelingen

Nieuw heeft de Dethleffs Camper heel veel keus wat betreft de indeling. Zoals de 550 ESK op de foto hiernaast. De kleinste Camper is de 460 EL. Hij is te koop voor zo'n 22.000 euro. Naar de Marktplaats-advertentie.

LMC Musica 470 E

De LMC Musica is er nieuw met zeven verschillende indelingen. De 470 E heeft twee enkele bedden en een groot dakluik. Van de treinzit aan de achterkant maak je desgewenst een tweepersoonsbed. Met dissel is hij 7,10 meter lang. Op Marktplaats staat een exemplaar uit 2019 met heel wat opties. Behalve vloerverwarming en dubbele bodem o.a. ook een mover en een fietsenrek. Hij weegt leeg 1214 kilo en de verhoogde maximale aslast van dit exemplaar bedraagt 1700 kilo. De vraagprijs is 19.000 euro.

Twaalf jaar waterdichtheidsgarantie

De oudste LMC Musica 470 E op Marktplaats is van 2016. Nieuw is hij te koop vanaf 24.500 euro. Er zijn verschillende winterpakketten voor deze caravan te koop. Hier staan de advertenties op Marktplaats.

Kip Greyline Platinum 47 TDB

Kip is er af-fabriek met vloerverwarming. We vinden op Marktplaats een exemplaar uit 2002 voor 6350 euro. Lekker compleet met mover, zakluifel, fietsenrek achterop en dus die vloerverwarming. Met aan de ene kant een Frans bred, daarnaast de badkamer. Aan de andere kant een ruime rondzit. Het leeggewicht is 1230 kilo en je mag hem tot aan 1450 kilko beladen. Voorzien van AL-KO stabilisator.

Ruime Kip met rondzit

De nieuwe Greyline van Kip (foto hiernaast) is er met enkele bedden of tweepersoonsbed in de lengte. Kip komt hem graag bij je thuis laten zien. Hier zie je de Markplaats-advertenties.

Kabe Imperial Hacienda 1000 TDL

Zeg je winterhard, dan zeg je Kabe. We komen op Marktplaats een Imperial uit 2017 tegen. Niet normaal, wat is dat een groot ding. Het exemplaar uit 2017 staat voor 76.400 euro bij een bedrijf. Hij kost nieuw 111.415 euro. Dit exemplaar is volgens de advertentie nieuw en ongebruikt. Opnoemen wat er allemaal op en aan zit, is niet te doen. Zoveel is het. Deze Imperial heeft vier slaapplaatsen. Hij weegt leeg 2475 kilo en maximaal 2800 kilo. Hij is 1157 centimeter lang.

Bomvol comfort en luxe

Alles zit er op. Airco, vloeistofverwarmiing, ren handdoekdroger en een mediacenter. Kabe prijst de Imperial-serie aan met de slogan 'als alleen het allerbeste goed genoeg is'. Naar Marktplaats.

Avento Excellence 420 TLH

Deze Avento is van het bouwjaar 2002 en staat voor 4950 euro bij een handelaar. Behalve vloerverwarming heeft hij een voortent, luifel en schotel. Hij weegt leeg 945 kilo. De lichtmetalen wielen staan hem leuk. Op de disselafdekking zien we de knop van een trekhaak. Daar kan dus zo een fietsendrager op. Kenmerkend voor dit merk: als je in de breedte slaapt, hou je voor het bed twee zitjes tegenover elkaar over. Zo heb je ondanks de eindkeuken en opgemaakt bed toch een zithoekje.

Nederlands merk

De Avento was een Nederlands merk dat werd gebouwd van 1964 tot 2010 door Van der Hagen in Meerkerk. Kijk hier voor de advertentie op Marktplaats. De gebruikte foto's zijn van Caravancentrum De Bilt.